Compatibilitatea Zodiilor in 2020. Vezi ce te asteapta: iubire sau cearta?

BERBEC

In anul 2020, cei aflati in zodia berbec au parte de surprize placute: veti calatori cu partenerul de viata, poate chiar veti da nastere unui copil si aveti sansa mutarii intr-un alt oras. Zodiile cu care Berbecul va fi compatibil in 2020 sunt: Leii, Gemenii și Sagetatorii. Trebuie sa se fereasca de: Raci și Capricorni

TAUR

In acest an, taurii vor atinge experiente sexuale nebanuite. Cu toate acestea, va veni momentul, prin septembrie, cand vor realiza ca sexul nu este totul și vor dori o persoana care sa le fie alaturi mai mult decat cu trupul. Taurii vor fi compatibili cu: Racii, Fecioarele, Capricornii și Peștii și trebuie sa ii evite pe: Lei și Varsatori

GEMENI

Gemenii vor fi dominati de partener in acest an. Sunt manipulati si e posibil sa rupa legatura cu partenerul, cautandu-si independenta. Zodiile cu care Gemenii sunt compatibili in acest an sunt: Berbecii, Leii, Balanțele și Varsatorii. Zodiile cu care intra in conflict sunt: Leii, Racii și Balanțele.

RAC

Viata amoroasa la raci este foarte buna. Se gandesc serios la nunta iar detaliile vor veni dupa jumatatea acestui an. Vor fi compatibili cu: Fecioarele, Taurii, Scorpionii și Peștii. Trebuie sa stea departe de: Berbeci și Balanțe.

LEU

Nativii acestei zodii trebuie sa țina cont de faptul ca a apus de mult timp perioada in care Leul era supranumit regele junglei. Leul se va ințelege bine in 2020 cu: Berbecii, Gemenii, Balanțele și Sagetatorii și se va lua la harța cu: Taurii și Scorpionii.

FECIOARA

Fecioarele nu vor duce lipsa de idei pentru a pune in practicare toate fanteziile sexuale, cu toate ca vor incerca sa nu puna suflet la fiecare partida de amor. Fecioarele se vor indragosti și dezindragosti repede, așa cum deja sunt obișnuite. Anul 2020 aduce o buna ințelegere cu Racii, Taurii, Scorpionii și Capricornii. Se vor ințelege prost cu Gemenii și Sagetatorii.

BALANȚA

Balanțele iși vor trai viața la maxim in acest an și vor pune preț pe lucrurile cu adevarat frumoase și esențiale, cele care le vor face fericite fara sa țina cont de gura lumii sau regulile ipocrite ale societații. Compatibilitați cu : Gemenii, Leii, Sagetatorii și Varsatorii. Disensiuni cu: Racii și Capricornii.

SCORPION

Ceva ciudat se va intampla cu Scorpionul in acest an: dispare pasiunea care ii caracterizeaza și ies ușor din scena, retragandu-se intr-o existența cat mai intima, cu toate ca le place sa fie in centrul atenției. Se vor ințelege de minune cu Racii, Fecioarele, Capricornii și Peștii. . Se vor certa rau cu Leii și Varsatorii.

SAGETATOR

CAPRICORN

Posibil ca spre sfarsitul acestui an sa apara o logodna pe care ti-o doreai dar la care nu te asteptai. Ar putea avea loc o logodna ca in vise, la care nu te așteptai niciodata! Sagetatorii sunt compatibili cu Berbecii, Leii, Balanțele și Varsatorii și ar trebui sa evite sa se ciocneasca verbal cu Fecioarele și Peștii.

Capricornii, deși vor fi mai liniștiți in 2020, nu vor duce lipsa de iubire și sex. Va fi un an bogat in multe experiențe amoroase. Aceștia trebuie sa evite sa ia legatura cu Balanțele și Berbecii și sa se apropie mai mult de Tauri, Fecioare, Pești sau Scorpioni.

VARSATOR

Intimitatea este foarte rara in 2020, iar acest lucru e deranjant pentru varsatori. Abia din vara vor reuși sa iși gaseasca o locuința doar pentru el și persoana iubita. Se vor ințelege bine tot anul cu Berbecii, Gemenii, Varsatorii și Balanțele și vor avea dispute cu Taurii și Scorpionii.

PEȘTI

2020 este categoric anul Pesteilor pe planul dragostei.  Se vor ințelege bine cu aproape toate zodiile și se vor (re)casatori in luna august sau septembrie. Cele mai bune compatibilitați le vor avea cu Taurii, Racii, Scorpionii și Capricornii, iar cele mai mari probleme le vor intampina in relația cu Sagetatorii sau Gemenii.