Peste tot in lume, dragostea nu are varsta, ci se traieste pipaind, simtind, mirosind, iubind. Chiar si la Hollywood, unde relatiile sunt trecute prin multe filtre iar intimitatea este redefinita, cuplurile se iubesc chiar si cu diferente de multi ani intre jumatatile ce formeaza o pereche.

Multi spun ca esti atat de batran pe cat te simti. Cei care spun asta sunt oamenii care vad mereu jumatatea plina a paharului si care de obicei traiesc pe un norisor, undeva in lumea lor. Societatea nu iarta usor si daca se accepta ca barbatul de fie mai in varsta decat femeia, invers controversa nu intarzie sa apara.

Sunt multe cupluri cu diferenta mare de varsta care sunt dovada vie ca anii nu conteaza, insa trebuie sa realizezi ca daca acum tu ai 20 de ani si el are 35 de ani, atunci cand tu vei avea 50 de ani si o sa ai chef sa iti traiesti viata, el va avea 65 de ani si nu o sa isi doreasca decat liniste si confort.

Fizicul nu conteaza in astfel de cazuri, ci maturitatea fiecaruia. Chiar daca este diferenta mare intre cei doi care formeaza un cuplu, daca amandoi isi doresc acelasi lucru in acel moment al vietii, viata de familie poate, relatia devine una de succes pe termen lung.

Discrepantele apar atunci cand unul este pasare de noapte, iar celalalt merge pe principiul “cine se trezeste de dimineata, departe ajunge”. Din pacate, multe femei se lasa cucerite de barbati mai mari decat ele deoarece pe acestia par sa ii respecte mai mult, ei par sa stie mai multe decat ele, iar acestea sunt dornice sa invete ceva in fiecare zi.

Hollywood-ul nu este nici el atat de iertator pe cat pare: sustine barbatii de 70 de ani ca sex simboluri, insa pe femeile de 40 de ani care umbla cu barbati mai tineri, le catalogheaza ca “cougars”.

Statisticile spun ca in majoritatea cuplurilor, diferenta este de aproximativ doi ani, iar femeile care au trecut printr-o relatie de lunga durata, ies din ea cu dorinta de a incercat ceva mai “proaspat”. Astfel, concluzia pe care o trag, este ca desi suntem fascinati de cuplurile cu diferenta mare de varsta, acestea sunt destul de rare.

Cupluri celebre si diferenta de varsta

Fie ca el este mai mare sau ea este mai inteleapta datorita varstei, urmatoarele cupluri au trecut cu brio peste amprenta timpului si au dovedit ca varsta este doar un numar.

Johnny Depp si Vanessa Paradis – 9 ani Katy Perry si Russell Brand – 9 ani Mariah Carey si Nick Cannon – 10 ani Eva Longoria si Eduardo Cruz – 11 ani Seal si Heidi Klum – 11 ani

Jay-Z si Beyonce Knowles – 12 ani Brad Pitt si Angelina Jolie – 12 ani Hugh Jackman si Deborra Lee-Furness – 13 ani Matthew McConaughey si Camila Alves – 14 ani Tom Cruise si Katie Holmes – 16 ani

Printul Albert de Monaco si Charlene Wittstock – 20 ani Nicolas Cage si Alice Kim – 20 ani Warren Beatty si Annette Bening – 21 ani Kevin Costner si Christine Baumgartner – 22 ani Harrison Ford si Calista Flockhart – 22 ani

Bruce Willis si Emma Willis – 23 ani Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas – 25 ani Celine Dion si Rene Angelil – 26 ani Woody Allen si Soon-Yi Previn – 34 ani Hugh Hefner si cel mai recent iepuras, Crystal Harris – 60 ani