S-au iubit cu patima, timp de 1 an, in Casa „Mireasa pentru fiul”, iar in Marea Finala, cei doi au spus un „DA” hotarat in fata ofiterului starii civile. Acum, dupa ce au iesit din competitie, ei declara ca sunt mai fericiti ca niciodata.

Andrei si Cristina, finalistii competitiei „Mireasa pentru fiul meu 3”, au acceptat propunerea noastra de a ne raspunde catorva intrebari legate de emisiune si de viata lor din afara, asa ca astazi va prezint in exclusivitate interviul cu cei doi. Enjoy!

Buna Andrei si Cristina. Va multumim ca ati acceptat sa stai de vorba cu noi. Ce faceti? Suntem curiosi sa aflam ce mai este nou in viata voastra.

ANDREI & CRISTINA: Buna ziua, cu mare drag! Suntem foarte fericiti, ne traim povestea de dragoste si ne bucuram unul de celalalt in libertate (intimitate dupa 1 an de zile, inchisi).

Ce a insemnat pentru voi Mireasa pentru fiul meu si care au fost visele voastre in momentul in care ati pasit pentru prima oara in aceasta competitie matrimoniala?

ANDREI & CRISTINA: Pentru noi a insemnat mult acest Show matrimonial deoarece ne-am gasit.

ANDREI: Am intrat cu gandul sa imi demonstrez ca iubirea adevarata exista, desi nu mi-a fost dat sa ma bucur de ea pana in acel moment! Aici mi-am indeplinit cel mai mare vis, m-am casatorit!!!

CRISTINA: Imi doream sa imi gasesc jumatatea, desi visul meu parea de neatins, cu toate astea l-am intilnit pe el, alesul inimii mele, Andrei. Cine ar fi crezut? Nici macar eu…

Ce ati invatat din experienta Mireasa pentru fiul meu? Credeti ca participarea la acest reality-show v-a ajutat intr-un fel?

ANDREI & CRISTINA: Da cu siguranta am avut de invatat si anume sa fim uniti, competitivi si puternici in fata vietii, atunci cand suntem departe de cei apropiati. In primul rand ne-a ajutat sa ne gasim, sa ne casatorim si sa fim mai temperati!

Care sunt cele mai frumoase momente pe care le-ati trait in aceasta competitie, dar cele mai putin frumoase?

ANDREI & CRISTINA: Momente frumoase pentru noi au fost mereu chiar si atunci cand ne intalneam seara si statea de vorba ore in sir, sa nu mai amintim de logodna, aniversari cu surprize si momentul cheie din viata noastra CASATORIA. Au fost si momente neplacute, exact ca in viata reala, totul se petrecea natural si atmosfera din casa era de cele mai multe ori tensionata.

Daca ati putea da timpul inapoi ati schimba ceva din cursul lucrurilor petrecute in competitia Mireasa pentru fiul meu?

ANDREI & CRISTINA: Nu am schimba nimic din evolutia noastra la MPFM, am facut ce am simtit de fiecare data!

Cu cine mai tineti legatura dintre fostii concurenti?

ANDREI & CRISTINA: Suntem deschisi, vom tine legatura cu cei care vor dorii sa fim prieteni.

Cum decurge casnicia voastra dupa terminarea concursului? Va iubiti la fel cu patima asa cum se intampla si in concurs?

ANDREI & CRISTINA: Ne simtim extraordinar in doi, pana in prezent totul a evoluat bine intre noi, am avut parte si de luna de miere! Putem spune ca acum ne iubim mai intens, deoarece avem intimitate!

Unde locuiti in prezent?

ANDREI & CRISTINA: In prezent locuim in BUCURESTI.

Va doriti copiii? Cati?

ANDREI: Eu imi doresc o fetita!

CRISTINA: Iar eu un baietel.

Ce planuri de viitor aveti?

ANDREI & CRISTINA: Ne dorim foarte tare sa ne gasim un job, deci speram ca in viitorul apropiat sa primim oferte, noi suntem disponibili si nerabdatori.

Urmariti in prezent Mireasa pentru fiul meu? Daca da, ce parere aveti despre noii concurenti?

ANDREI & CRISTINA: Nu avem timp sa urmarim noul sezon, deci nu ne-am format o parere despre noii concurenti, insa le dorim multa Bafta!