Top 6 cei mai talentati stilisti de la Hollywood

Top 6 cei mai talentati stilisti de la Hollywood

Celebritatile de la Hollywood stiu ca un agent bun este cel care iti procura rolurile care vin „ca o manusa”, un PR se ocupa de promovarea imaginii tale, insa adevarata magie se intampla in “spatele cortinei”, atunci cand un stilist transforma o femeie cu ale sale nesigurante intr-o adevarata diva.

Un stilist de top este greu de gasit – cei buni sunt in jur de 20, insa mai jos vei face cunostinta cu top 6 cei mai talentati stilisti de la Hollywood. Un stilist este atat cel mai bun prieten, cat si cel mai de temut dusman cand vine vorba despre viata in lumina reflectoarelor.

El poate sa te puna pe copera celor mai in voga reviste de moda, sa iti propuna numele ca imagine a unor produse de beauty sau fashion si, de multe ori, poate sa iti inainteze numele si pentru un rol.

Anul trecut, Rachel Zoe a fost stilistul de pe primul loc si se zvonea ca aceasta ajunge sa castige chiar si cate 10.000 de dolari pe zi pentru o sesiune de stilism. Cu toate acestea, 2012 este un an al schimbarilor iar topul celor sase femei-stilist de mai jos nu trebuie trecut cu vederea.

Kate Young – Cliente: Natalie Portman, Michelle Williams, Rachel Weisz

Kate Young, cu toate ca numele sau s-ar traduce „tanar”, nu este un incepator in lumea modei. Nascuta in America, Kate si-a terminat studiile la facultatea Oxford, iar apoi a fost asistentul redactorului-sef al revistei Vogue America, Anna Wintour.

Domnisoara Young a inceput sa cocheteze cu lumea stilismului prin anii ’90, atunci cand le-a imbracat pe Jennifer Connelly si pe Julianna Margulies. Pe langa munca cu celebritati, Kate mai are in portofoliu si nume ca Macy’s, Dom Perignon, Absolut Vodka si parfumurile Guerlain.

Leslie Fremar – Cliente: Charlize Theron, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson

Nascuta in Toronto, se pare ca si Fremar a lucrat ca asistent al faimosului redactor-sef al revistei Vogue America (oare cat de adevarat este subiectul filmului „Diavolul se imbraca de la Prada”?).

In portofoliul lui Leslie regasim nume precum Prada, Salma Hayek, Festivalul de Film de la Cannes, iar relatia sa de prietenie cu Charlize Theron deja nu mai este o surpriza pentru nimeni din aceasta lume.

Petra Flannery – Cliente: Emma Stone, Zoe Saldana, Mila Kunis

Petra Flannery este cunoscuta la Hollywood ca fiind stilistul generatiei tinere – vezi numele de mai sus. Petra este un stilist mai neconventional care nu se abate de la tinute indraznete pentru simplul fapt ca vin cu riscuri, iar celebritatile cu care colaboreaza apreciaza asta la ea.

Elizabeth Stewart – Cliente: Jessica Chastain, Viola Davis, Cate Blanchett, Julia Roberts, Amanda Seyfried

Cand am vazut lista cu celebritati cu care lucreaza Elizabeth nu imi venea sa scot pe nimeni, de aceea am lasat mai multe nume. Inainte sa se lanseze ca „freelancer”, aceasta si-a incercat talentul vestimentar in reviste precum „The New York Times”, „Women Wear Daily” si „W”.

Dupa cum ziceam mai sus, anul 2012 este un an al schimbarilor, iar Elizabeth si l-a inceput foarte bine pe al sau, cu doua tinute pentru Oscaruri: Jessica Chastain si Viola Davis.

Kemal Harris si Karla Welch – Cliente: Olivia Wilde, Zooey Deschanel, Stacy Keibler

Acest duo dinamic sunt echipa care a stat in spatele unor tinute destul de apreciate, cum ar fi rochia Prada purtata de Zooey Deschanel la Globurile de Aur si tinuta Marchesa purtata de Stacy Keibler, perechea lui George Clooney in seara Oscarurilor.