S-au scris multe carti si s-au preluat numeroase citate din ele. Totusi, nu fiecare carte este speciala, iar nu fiecare citat merita sa fie citit. Pentru a economisi timpul tau pretios, am creat aceasta selectie de cele mai frumoase citate din toate timpurile.

De-a lungul secolelor, milioane de carti au fost scrise. Aceste carti echivaleaza cu miliarde de pagini, ceea ce face sa fie o misiune mai mare decat viata sa gasesti toate nestematele ascunse in ele. Chiar si cu o lista a unora dintre cele mai mari carti, ar fi aproape imposibil sa citesti fiecare carte si sa notezi cele mai bune citate.

Aici intervine colectia noastra de citate exceptional de frumoase, care se dovedeste foarte utila. Aceasta cuprinde unele dintre cele mai inspirationale si insightful piese literare din toate timpurile. Unele dintre aceste citate sunt profund frumoase si te inspira sa gandesti profund. Altele sunt puternic motivate si te incurajeaza sa depasesti temerile si limitele tale.

Pe scurt, acestea sunt gandurile unice ale autorilor, poetilor, filozofilor si aventurierilor renumiti, care te motiveaza sa atingi stelele. Indiferent de situatia in care te afli in viata, vei gasi intotdeauna ceva valoros in lista de mai jos.

Cele mai frumoase citate din toate timpurile

Imagineaza-ti ca ai putea sa intrebi 100 dintre cei mai influenti oameni care au trait vreodata despre cel mai important sfat al lor pentru tine. Cu siguranta veti obtine niste raspunsuri cu adevarat remarcabile si profunde la intrebarea dvs. Din pacate, multi dintre acesti indivizi au murit deja. Cu toate acestea, intelepciunea si cunostintele lor unice asupra vietii continua sa traiasca in cartile lor. Iata aceste citate care pot schimba vieti.

Bucurati-va de colectia noastra de citate magnific de frumoase

„Sta asupra frumusetii vietii. Priveste stelele si vezi-te alergand cu ele.”
Marcus Aurelius

„Nimic nu este imposibil, cuvantul in sine spune „Sunt posibil”!”
Audrey Hepburn

„Cele mai bune si mai frumoase lucruri din lume nu pot fi vazute si nici macar atinse – trebuie simtite cu inima.”
Keller Helen

„Incearca sa fii un curcubeu in norul cuiva.”
Maya Angelou

„O porunca noua va dau: sa va iubiti unii pe altii. Dupa cum v-am iubit Eu, asa trebuie sa va iubiti unii pe altii.”
Iisus Hristos

„O nava in port este sigura, dar nu pentru asta sunt construite navele.”
John A. Shedd

„Curajul nu urla intotdeauna. Uneori, curajul este vocea mica de la sfarsitul zilei care spune „Voi incerca din nou maine.””
Mary Anne Radmacher

„Numara-ti varsta dupa prieteni, nu dupa ani. Numara-ti viata dupa zambete, nu dupa lacrimi.”
John Lennon

„Peste douazeci de ani vei fi mai dezamagit de lucrurile pe care nu le-ai facut decat de cele pe care le-ai facut. Asa ca arunca jocul de bowline. Navigati departe de portul sigur. Prinde vanturile alizee in panzele tale.”
H. Jackson Brown, Jr.

„Crede ca poti si esti la jumatatea drumului.”
Theodore Roosevelt

„Rasul este atemporal. Imaginatia nu are varsta. Si visele sunt pentru totdeauna.”
Walt Disney

„Traiesti o singura data, dar daca o faci bine, o data este suficient.”
Mae West

„Si odata ce furtuna va trece, nu-ti vei mai aminti cum ai trecut, cum ai reusit sa supravietuiesti. Nici nu vei fi sigur daca furtuna s-a terminat cu adevarat. Dar un lucru este sigur. Cand vei iesi din furtuna, nu vei mai fi aceeasi persoana care a intrat. Despre asta este aceasta furtuna.”
Haruki Murakami

„Stai departe de oamenii care incearca sa-ti slabeasca ambitiile. Oamenii mici fac intotdeauna asta, dar cei cu adevarat grozavi te fac sa simti ca si tu poti deveni grozav.”
Mark Twain

„Cand aveam 5 ani, mama imi spunea mereu ca fericirea este cheia vietii. Cand am fost la scoala, m-au intrebat ce vreau sa fiu cand voi fi mare. Am notat „fericit”. Mi-au spus ca nu inteleg sarcina si le-am spus ca nu inteleg viata.”
John Lennon

„Exista un singur lucru care face un vis imposibil de realizat: teama de esec.”
Paulo Coelho

„Nu va indoiti niciodata ca un mic grup de cetateni ganditori, dedicati, pot schimba lumea. Intr-adevar, este singurul lucru care a avut vreodata.”
Margaret Mead

„Viata este ca un aparat de fotografiat. Concentrati-va doar pe ceea ce este important, surprindeti momentele bune, dezvoltati-va din negative si, daca lucrurile nu merg, faceti o noua lovitura.”
Richard Branson

„Un sarut este un truc minunat conceput de natura pentru a opri vorbirea atunci cand cuvintele devin de prisos.”
Ingrid Bergman

„Secretul vietii, insa, este sa cazi de sapte ori si sa te ridici de opt ori.”
Paulo Coelho