Cadourile pentru persoana iubită se aleg cu foarte multă atenție. Să alegi un cadou pentru iubitul tău poate să pară ușor la început, apoi îți dai seama că i-ai oferit deja parfumuri, produse vestimentare și de îngrijire. Dar vrei ca anul acesta să îi oferi ceva neașteptat, ceva care o să îl surprindă.

Când alegi cadouri de Crăciun pentru iubit sau soț, trebuie să ții cont de personalitatea lui, de interese și de pasiuni. Nu ai cum să dai greș în acest fel. Bărbații sunt firi dinamice, le place să experimenteze, să simtă adrenalina și să se aventureze.

Aventură off-road la bordul unui UTV

O zi de aventură off-road la bordul unui UTV poate să fie o alegere perfectă pentru iubitul tău. Va avea parte de multă acțiune cu urcări imposibile, derapaje și răsturnări pe trasee de munte, cu peisaje unice. Va putea să stea chiar el la volanul unui UTV și să aleagă traseul pe care vrea să îl parcurgă. Pilotarea unui UTV poate să fie cu adevărat memorabilă pentru orice bărbat.

Șoimărit și tir cu arcul

Dacă vrei ca iubitul tău să încerce lucruri noi și să iasă din tipare, atunci șoimăritul ar putea să fie un sport satisfăcător pentru el. Șoimăritul și tirul cu arcul sunt sporturi atipice, cu ajutorul cărora își poate exersa precizia. Această experiență nu presupune vânătoare de păsări. Sunt folosite păpuși care imită păsările și care atrag atenția șoimilor porniți la vânătoare. Este un cadou care îi va oferi senzații aparte și aventuri neprevăzute.

Tir în poligon de tragere

Pentru o experiență plină de mișcare și energie, tirul în poligon de tragere, poate să fie o activitate inedită. Iubitul tău își poate testa coordonare și timpii de reacție pe un poligon de tragere special, folosind o armă de foc sau o armă cu aer comprimat & airsoft. Este un poligon cu patru linii de tragere și va putea învăța de la instructori cu experiență militară, care îl vor ghida să folosească armele letale. Poate să fie și o experiență de care să vă bucurați amândoi.

Scuba Diving – plimbare subacvatică

Bărbatul special din viața ta se poate bucura de o experiență subacvatică timp de 45 de minute și poate pătrunde într-o lume atât de puțin cunoscută. Va putea să simtă senzația de a respira sub apă, folosind un echipament special care să îi asigure aportul necesar de apă și o temperatură constantă a corpului. Cu siguranță, va avea parte de senzații unice.

Adrenalină cu mașini de curse

O experiență care combină viteza și adrenalina poate să fie perfectă pentru bărbații cărora le plac senzațiile tari. O cursă la volanul unei super mașini poate să fie o activitate interesantă. Va putea conduce o mașină puternică, pe cel mai complex autodrom și poate învăța de la cei mai buni piloți retrași de la campionatele de motosport. Cu un Titi Aur circuit se poate bucura de toate acestea și de multe alte experiențe interesante.

Nu trebuie să alegi cadouri speciale pentru fiecare ocazie, este suficient să îi oferi experiențe unice, indiferent de sărbătoare sau de anotimp.