De-a lungul timpului ai incercat diferite moduri si stiluri de machiaj, insa acum preferi doar un machiaj simplu, sau care sa iti scoata in evidenta ochii, sau un machiaj dramatic in fiecare zi. Oricare ar fi alegerea ta, ar trebui sa stii ca machiajul iti poate trada personalitatea. Sa vedem cum!

Fara machiaj. Daca esti o persoana care nu prea poarta machiaj si preferi mai degraba doar o crema hidratanta si un luciu de buze, inseamna ca esti o persoana de incredere. Iti place sa discuti cu oamenii din jurul tau, insa secretele lor sunt in siguranta cu tine.

Din punct de vedere al atractivitatii, barbatii nu iti vor da punctaj maxim atunci cand te vor intalni pentru prima oara, insa asta nu te descurajeaza, deoarece iti doresti langa tine un barbat care poate trece peste prejudecatile aspectului fizic.

Machiaj puternic. Obisnuiesti sa porti chiar si ziua un machiaj dramatic, cu tonuri inchise, care sa iti scoata in evidenta culoarea ochilor? Ei bine, despre tine s-ar putea spune ca esti o persoana puternica si increzatoare in fortele proprii.

Chiar daca nu inspiri foarte multa incredere, deoarece cei din jurul tau considera ca porti o “masca”, esti o buna prietena si confidenta. De obicei barbatii te considera foarte atractiva si sexy, reusind sa obtii tot ce iti doresti.

Machiaj natural. Iti plac tonurile calde, in nuante pamantii si nu pui foarte mult accent pe machiaj. Poate doar putin blush, rimel si un ruj deloc puternic si esti gata de iesit din casa. Ei bine, esti o persoana foarte populara si mereu inconjurata de prieteni.

Cei din jurul tau te considera o persoana usor timida, insa foarte constiincioasa si care realizeaza tot ce isi pune in gand. Esti atragatoare pentru reprezentantii sexului tare si tu stii cum sa profiti de acest lucru.

Machiajul mediu. Nici prea putin, nici prea mult, ci undeva pe la mijloc. Cam asa s-ar caracteriza machiajul tau de zi cu zi. Iti place sa atragi privirile celor din jur si sa fii mereu in centrul atentiei. De obicei iti asortezi machiajul tinutei si reusesti mereu sa fii o aparitie spectaculoasa.

Femeile si-ar dori sa aiba simtul tau estetic, iar barbatii si-ar dori sa te aiba drept iubita. Esti o persoana destul de sincera, nu iti place sa fii mintita si suporti destul de greu tradarile in dragoste.