SEO este un tip de investiție care poate, cel puțin inițial, să fie greu de măsurat în ceea ce privește rentabilitatea investiției. Este posibil să fi mutat un nou site cu 87 de locuri în poziția 13, dar este posibil să nu existe o creștere a traficului în acel moment, deoarece sunteți încă în afara primei pagini. Odată cu fluctuația clasamentelor, este posibil să fi observat o ușoară creștere, dar este posibil ca rapoartele să nu reflecte obiectivele finale pe care le-am încercat în dezvoltarea campaniei. În această fază, poate fi dificil să se coreleze rezultatele obținute cu rentabilitatea investiției. 

SEO – o excelenta tactica de marketing

SEO reprezinta, în esență, direcționarea persoanelor care caută serviciile dvs. În timp ce recomandarile și reclamele plătite pot genera clienți potențiali, o companie SEO poate avea beneficii si mai mari asupra unei afaceri. O echipa de specialisti seo își face timp să înțeleagă cuvintele cheie care nu numai că vor conduce traficul către site-ul dvs. web, dar se vor transforma în sume frumoase de bani. A lua timp pentru a găsi aceste tipuri de cuvinte cheie este esential pentru o campanie SEO de succes.       

Productia de continut accelerat

Unul dintre efectele secundare ale derulării unei campanii SEO este creșterea conținutului disponibil vizitatorilor site-ului dvs. web. Indiferent dacă este vorba de postări de blog sau de pagini noi, conținutul nou este înghițit de crawlerele Google și vă ajută la capacitatea dvs. generală de clasare. Mai întâi folosim cuvintele dvs. cheie vizate pentru a crea un plan cuprinzător de conținut care se va construi pe sine pe termen lung. Apoi, folosim acel conținut pentru a crea link-uri pe web. În multe cazuri, conținutul produs începe să-și construiască propriile legături și în mod natural. Site-ul dvs. web devine un instrument de marketing în sine. Ce ar putea fi mai rentabil de atat?!            

Longevitate pe piata

Unul dintre aspectele noastre preferate ale unei campanii SEO este aspectul pe termen lung al succesului. O campanie SEO de succes vă poziționează înaintea concurenței dvs. pe Google și aceste rezultate vor rămâne dacă Firestarter sau orice alt furnizor de SEO ar trebui să își închidă vreodată ușile. În schimb, celelalte forme nu au același tip de longevitate. Apelurile catre potentialii clienti vă ajută doar atât cât doriți și de îndată ce încetați să sunați oameni, sursa respectivă este eliminată. Este același lucru cu publicitatea Pay-Per-Click, în timp ce aceasta este o tactică de marketing mult mai previzibilă. 

Imbunatatire continua

Deși în mod obișnuit nu modificăm foarte des direcționarea către cuvinte cheie, există întotdeauna date noi de analizat. Acest proces vă asigură că nu numai că vă poziționați pe pagina 1, ci că o faceți bine. Actualizarea conținutului vechi care s-ar putea să fi avut rezultate bune în trecut, crearea de linkuri și interconectarea sunt tactici continue pe care furnizorul dvs. SEO ar trebui să le execute în mod consecvent. Instrumente precum Google Search Console și software-ul de urmărire vă pot oferi informații utile despre acțiunile de întreprins pe măsură ce continuați să vă construiți prezența online.