Pe măsură ce zilele devin mai scurte și nopțile devin mai lungi, iar temperaturile sunt în continuă scădere, ne grăbim să scoatem puloverile și pantalonii groși, cizmele, paltoanele și accesoriile de iarnă. Tot acum, cele mai multe persoane încep să acorde mai multă atenție îngrijirii părului, pielii și unghiilor, care pot avea de suferit din cauza nivelului scăzut de umiditate din aerul interior. Dar pe lângă un regim mai riguros de îngrijire, nu putem pierde din vedere nici tendințele. Iată că în sezonul de iarnă 2022, există mai multe modalități prin care ne putem condimenta manichiura. Uneori, avem nevoie doar de un mic impuls exterior pentru a ne simți mai bine, iar o manichiură grozavă întotdeauna ne face să ne simțim mai relaxate. Iată, așadar, care sunt tendințele de manichiură în această iarnă:

Manichiură nude

Este, evident, o manichiură clasică pe care nicio femeie nu o poate regreta, indiferent că a optat pentru o manichiură la salon sau și-a efectuat acasă o manichiură. O manichiură nude nu este nicidecum plictisitoare, mai ales că există o varietate de nuanțe, de la nude maro, nude trandafiriu până la nuanțe elegante de bej. Puteți opta pentru o manichiură clasică nude cu ojă semipermanentă pentru un plus de durabilitate și rezistență sau puteți opta pentru nail art pe una sau două unghii. Tendințele în materie de manichiură apar și dispar, însă o manichiură nude clasică va fi întotdeauna o alegere inspirată.

Manichiură roșie

Nimic nu evocă mai bine sărbătorile de iarnă precum o manichiură roșie festivă. Partea și mai frumoasă este că o manichiură roșie este grozavă pentru majoritatea ținutelor. La fel ca nuanțele nude, și roșul este o culoare clasică și atemporală. Putere, iubire, pasiune, eleganță și stil sofisticat – lăsați-vă unghiile să vorbească de la sine în această iarnă. Dacă sunteți rezervată din cauza lacului roșu care v-ar putea păta unghia naturală, atunci fie optați pentru manichiuri profesionale cu oje semipermanente, fie aplicați un lac de bază eficient care va împiedica lacul roșu să vă deterioreze unghia naturală.

Manichiură sidefată

Puțin sclipici reprezintă modalitatea perfectă prin care puteți să vă sporiți strălucirea aspectului fără să depășiți anumite limite. Dacă lucrați la birou, atunci puteți opta pentru o manichiură discretă, cu puțin sclipici doar pe vârful unghiilor. Veți obține o manichiură excelentă pentru petrecerile de la sfârșit de an. Sclipiciul se poate aplica peste orice culoare, dar dacă preferați eleganța și subtilitatea, atunci asociați sclipiciul cu o manichiură nude.

Manichiură artistică

Dacă vă doriți o manichiură mai sofisticată pentru ocaziile festive la care urmează să participați, atunci optați pentru nail art pe doua sau pe toate unghiile. Nu există limite când vine vorba de nail art. De la fulgi de zăpadă, steluțe, dungi și până la flori sau frunze, puteți experimenta o varietate de modele. Manichiura artistică este grozavă dacă doriți să vă accesorizați unghiile și să le scoateți în evidență. 

Sursa foto: freepik.com