In articolul de azi va invitam sa dam atentie cu totii unui Festival deosebit ce are loc in Romania. Mai exact editiei cu numarul 20 a  Festivalului International de Teatru de la Sibiu, ce va avea loc in perioada 7-16 iunie 2013.

Dupa cum stiti orasul Sibiu a avut onoarea de a fi capitala  europeana a culturii in anul 2007. Titlu binemeritat, datorita concentrarii artistice din acest oras.

Un scurt istoric al Festivalului International de Teatru de la Sibiu gasiti aici: http://www.sibfest.ro/scurt-istoric.html

Teatrul si arta in general fac parte din bagajul nostru cultural ce ne reprezinta ca popor in fata celorlalte natiuni, fiecare diferentiindu-se prin propriile talente artistice care fac parte din gena locului. Pe autentici.ro promovam cu mare drag arta si cultura prin articolele noastre, acestea facand parte din reprezentarea tarii, pe langa alte elemente ce fac un tot unitar a imaginii noastre nationale.

Revenind la eveniment, pot preciza ca ma leaga de teatru amintiri ale copilariei mele, fiind atrasa de tot ce inseamna arta. M-am nascut in Piatra Neamt, iar parintii ma duceau la diverse spectacole unde urmaream cu atentie maxima ce se petrecea pe scena. Apoi venind in Bucuresti, am mers cu drag la diverse reprezentari artistice, de fiecare data vibrand alaturi de spectatori si artisti.

Teatrul si arta in general ne infrumuseteaza, ne face sa meditam (atunci cand sunt piese filozofice), ne inveseleste cand urmarim comedii, emana emotii prin spectacole de dans, impartaseste culori ale decorurilor pregatite inteligent si practic ne face sa uitam de cotidian.

Mesajul autentici.ro pentru FITS, http://www.sibfest.ro/# , la implinirea celor 20 de ani, este unul de felicitare in primul rand si de incurajare in editii cat mai reusite si de impact in randul romanilor si strainilor ce ne viziteaza cu aceasta ocazie.

Avem nevoie de frumusete, de arta, de teatru si de tot ceea ce ne face sa fim mai buni si mai umani!