Ochelarii de soare sunt un element esential indiferent de anotimp si iti protejeaza vederea de efectele negative ale razelor ultraviolete. In plus, reprezinta un mod excelent de imbunatatire a tinutelor si de exprimare a stilului tau.

Achizitionarea unei perechi de la un brand cunoscut si de incredere iti ofera mai multe avantaje. Iata care sunt cele mai importante aspecte cand alegi ochelari de soare de la o marca renumita. 

Calitate foarte buna

Primul criteriu pe care ar trebui sa il urmaresti este calitatea produselor, care poate fi garantata de renumele marcii.  Pe Lensa.ro gasesti ochelari de soare Carrera pentru toate preferintele. 

Brandul se bucura de prestigiu, datorita istoriei si caracteristicilor sale unice. Ramele de ochelari Carrera sunt considerate de calitate premium si aceasta marca a venit cu mai multe inovatii de-a lungul anilor. 

Protectie UV eficienta

Poate cel mai important criteriu de selectie pentru ochelarii de soare este protectia UV oferita. Brandurile renumite la nivel mondial aleg cele mai bune materiale pentru produsele lor si se asigura ca lentilele filtreaza 99-100% din razele UVA si UVB.

De asemenea, tine cont ca ochelarii de soare sunt impartiti pe categorii, in functie de gradul de protectie UV si de intunecare a lentilei. Spre exemplu, o pereche din categoria III este recomandata pentru zilele senine de vara, cu soare foarte puternic.

Confort vizual sporit

Datorita atentiei la detalii specifice brandurilor apreciate in toata lumea, te poti bucura de un confort vizual ridicat cand alegi produsele lor. Filtrul de polarizare reduce efectul de stralucire, culoarea lentilelor iti ofera o vizibilitate mai buna, iar greutatea ramelor este distribuita uniform si nu pune presiune pe nas si urechi.

Finisaje premium

Ochelarii de soare de inalta calitate au finisaje impecabile. Materialul este neted, are o culoare uniforma si rezista excelent in timp, iar lentilele au un tratament anti-zgariere. Fiecare detaliu este ales cu grija, de la pozitionarea logoului la tipul de balamale, astfel incat rezultatul final sa fie perfect. 

Ochelari de soare in tendinte

Marile branduri de ochelari de soare vin mereu cu inovatii si modele surprinzatoare. Daca urmaresti ultimele trenduri si vrei sa ai mereu alte accesorii, alege ceea ce ti se potriveste din colectiile noi ale marcilor de top. 

De asemenea, multe branduri au game de produse clasice, cu modele atemporale. Acestea sunt de calitate foarte buna si, in plus, vor fi mereu la moda, indiferent de tendintele din sezonul respectiv. 

Valorile brandului

Nu conteaza doar forma si culoarea cand alegi ochelarii de soare, ci si vocea brandului. Daca achizitionezi produsele lor, sustii valorile pe care acestia le comunica si in care cred. 

Totodata, tine cont de etica in munca, imaginea marcii, segmentul de piata caruia se adreseaza, campaniile de implicare sociala pe care le-au organizat, reactiile pe care le-au avut la situatii de criza si multe alte detalii de acest fel.  

Brandul ochelarilor de soare iti ofera numeroase indicii despre calitatea produsului pe care vrei sa il achizitionezi, gradul de protectie UV oferita, durabilitate, confort si atentia la detalii.  

Sursa foto: freepik.com