Sunt filme pline de dragoste romantica, emotionanta si duioasa. Exista si filme despre dragostea nebuna care distruge orice ii sta in cale. Acest tip de dragoste poate sa nu fie la fel de frumos pe cat este infatisat in comediile romantice, dar cu siguranta merita vazuta.

Vezi mai joc cele mai bune filme de dragoste pe care sa le vizionezi cu partenerul sau de ziua indragostitilor. Iar pentru mai multe vezi pe icul.ro unde vei descoperi mai multe filme de dragoste bune.

Last Tango in Paris – Ultimul tango la Paris 

Acest film grozav a lasat o impresie vasta asupra publicului pentru deceniile urmatoare. Fara nume, fara trecut, fara conversatii… Totul este despre pasiune intre peretii unui apartament ponosit care se transforma intr-un univers al sau pentru personajele filmului. Legatura dintre un american de varsta mijlocie si o tanara din Paris se transforma in pasiune, la granita cu nebunia, pasiune cu limite de neconceput.

Hazel are cancer. Gaseste un grup de sprijin pentru cancer unde il intalneste pe Gus Waters. Ea se indragosteste imediat de el. Gus si Hazel pleaca intr-o calatorie plina de pasiune. Scopul lor este sa-si umple ultimele zile cu dragoste, viata si simt. Acest lucru, poate, nu s-ar fi intamplat deloc intr-o asemenea masura, unde doi oameni sunt atat de sincer deschisi unul cu celalalt, daca nu ar fi stiut cat de putin le-a mai ramas.

Limitless – Dincolo de limite

Acest film este despre dragostea care ne schimba si ne face mai buni si mai puternici. O tanara americana Sarah apare cumva la un eveniment caritabil si aude un discurs pasional al doctorului Nick Callahan. Apelul sau de a ajuta copiii din tarile cu conflicte militare a schimbat viata lui Sarah pentru totdeauna. Ea se desparte de sotul ei si se grabeste spre risc, pericol si… dragostea ei. De-a lungul a 10 ani, soarta ii aduce pe Sarah si Nick impreuna in diferite „puncte fierbinti” ale planetei noastre si pregateste teste dificile pentru indragostiti.

The Lovers on the Bridge – Amantii de pe Pont-Neuf

Un barbat alcoolic, de strada degradant traieste pe cel mai vechi pod din Paris, Pont-Neuf. Odata intalneste o tanara artista Michele, care si-a parasit casa si prietenii dupa ce si-a pierdut din vedere. Alex si Michele se indragostesc unul de celalalt, iar aceasta dragoste ii vindeca pe amandoi. Film strident care dezvaluie esenta iubirii asa cum este.

Breaking the Waves – Abisul sufletului

Acest film arata ca o pilda care arata de ce este capabila o iubire fara margini. O tanara Bess provine dintr-o comunitate indepartata din Sctoland. Se indragosteste de un tip bun, Jan, care lucreaza intr-o platforma pe mare. Bess ii cere lui Dumnezeu ca Jan sa fie mereu cu ea, iar el se intoarce la ea dupa un accident pe o platforma. Dragostea este un lucru sublim, dar crud, iar in cazul lui Bess o face sa-si depaseasca limitele si sa mearga pana la distante de neconceput pentru a-l salva pe Jan.

Punch-Drunk Love – Ametit de dragoste

Barry Egan este un barbat nevrotic de varsta mijlocie, cu o multime de  complexe. El depaseste cu mult varsta de 30 de ani. Mai mult, sufera de atacuri de agresiune bruste si nu comunica bine cu alte persoane, in special cu femeile. Soarta, insa, nu renuntase inca la el. Intr-o zi, intalneste o tanara ciudata care este destinata sa-si schimbe viata. Acesta este un film indie autentic care il prezinta pe Adam Sandler intr-o perspectiva noua, neobisnuita. Nu-l vei mai vedea niciodata asa.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind – Stralucirea eterna a mintii neprihanite

Eternal sunshine of the spotless mind este un film exceptional. Dragostea vine intotdeauna cu durere si teama de a fi respins. Este adevarat pentru ca personajul principal decide sa scape de gandurile despre persoana iubita. Cand vine vorba de sentimente reale, din pacate, un buton de „stergere” nu vine in pachet. Iubirea doare? Da. Merita? Cu siguranta asa.

Three steps above heaven – Trei metri deasupra cerului

Acesti doi tineri apartin unor lumi complet diferite. Babi este o fata draguta bogata, in timp ce Hache este un motociclist rebel si impulsiv, care tinde sa-si asume riscuri si nu-i pasa de pericol. Legatura lor este putin probabila si aproape de neconceput. Cunoasterea lor este insa inevitabila. Se indragostesc, iar aceasta iubire ii duce deasupra si dincolo de cer. Cu adevarat electrizant.