Daca iti place sa stii care sunt cei mai de succes actori de la Hollywood, marcheaza aceasta lista cu cei mai de succes 10 actori de la Hollywood.

Hollywood este cea mai mare industrie de divertisment din lume, care a produs cativa actori si actrite uimitoare. Fara indoiala, este o industrie de film plina de artisti talentati. Hollywood-ul este recunoscut pentru efectele sale cinematografice avansate si impactul natural al lucrurilor din film si toate acestea sunt posibile prin abilitatile de actorie exceptionale ale actorilor.

Am pregatit o lista cu cei mai de succes 10 actori de la Hollywood pe baza succesului lor de box-office, a averii nete, a veniturilor si a popularitatii. Sa aruncam o privire si sa ne spuneti in sectiunea de comentarii daca presupuneti ca vreun alt actor de la Hollywood merita sa fie enumerat.

Top 10 cei mai de succes actori de la Hollywood 2023

  1. Hugh Jackman

Hugh Jackman - Top 10 cei mai de succes actori de la Hollywood

Hugh Michael Jackman este un actor popular si de succes de la Hollywood, care poate, de asemenea, sa cante si sa produca filme. S-a nascut pe 12 octombrie 1968 in Sydney, Australia, cunoscut pentru abilitatile sale exceptionale de actorie. Personajul sau de lupca din seria de filme X-men i-a oferit un succes urias in intreaga lume.

Hugh are o cariera infloritoare la Hollywood pana acum si de aceea este considerat unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood in 2023. In cariera sa, Hugh a facut cateva filme uimitoare pana acum, precum prestigiul, The Fountain, Van Helsing si multe altele. . Filmul sau drama muzical „The Greatest Showman” a fost selectat pentru premiul Grammy pentru cea mai buna coloana sonora. De asemenea, a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru filmul Jean Valjean. In prezent, are o avere neta de aproximativ 160 de milioane de dolari.

  1. Will Smith

Will Smith - Top 10 cei mai de succes actori de la Hollywood

Celebrul actor american Willard Carroll Smith Jr. (Will Smith) a avut pana acum un film minunat la Hollywood. Fiecare dintre voi va admite ca este absolut un alt actor de succes de la Hollywood, incepand de acum 2023. S-a nascut pe 25 septembrie 1968 in Statele Unite.

Pana acum, Will Smith a fost nominalizat la cinci premii Globul de Aur si doua premii Grammy. Are un palmares unic de castigare a patru premii Grammy, ceea ce arata talentul sau actoricesc.

Will Smith a intrat pentru prima data in lumina reflectoarelor dupa ce a privit filmul „The Fresh Prince of Bel-Air” de la televiziunea NBC. The Pursuit of happiness, Ali, I Am Legend, Hitch si Men in Black sunt unele dintre cele mai bune filme ale sale de care te poti bucura.

Will Smith este, de asemenea, unul dintre cei mai bogati actori de la Hollywood, cu o avere neta de 280 de milioane de dolari. Pe langa asta, are un fan urias urmarit pe retelele sociale si detine unul dintre cele mai populare conturi de Facebook din lume. Intre timp, numele, faima si banii pe care ii mentine in varf il fac unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood.

  1. Chris Hemsworth

Chris Hemsworth - Top 10 cei mai de succes actori de la Hollywood

Unul dintre cei mai sexy barbati din lume Chris Hemsworth este un alt actor de succes de la Hollywood care a obtinut mult succes in filmele sale. Acest actor australian s-a nascut pe 11 august 1983 si si-a inceput activitatea de actor cu serialul australian „Home and Away” inainte de a intra la Hollywood.

Oamenii il cunosc pe Hemsworth drept Thor, asa cum a jucat in filmele Marvel Cinematic Unversed. In 2011 a jucat in filmul Thor si in 2019 Avengers Endgame. Aceste doua filme l-au consacrat drept unul dintre cei mai bine platiti actori din lume.

Va puteti bucura de unele dintre cele mai bune filme ale sale despre el, cum ar fi Star Trek, Snow White and the Huntsman, Black hat, Red Dawn, The Huntsman: Winter’s War, 12 Strong si multe altele. El a castigat premiul favorit pentru stea de film de actiune pentru razbunatori. In plus, are o avere neta de aproximativ 150 de milioane de dolari.

  1. Chris Evans

Chris Evans - Top 10 cei mai de succes actori de la Hollywood

Christopher Robert Evans este un alt actor de succes de la Hollywood in 2023, care mentine o popularitate uriasa, bani si succes. Oamenii il cunosc drept Capitanul America. Este unul dintre cei mai frumosi barbati din lume care s-a nascut pe 13 iunie 1981 in Boston, Statele Unite.

Chris a intrat in centrul atentiei in 2005 ca benzile desenate minunate. Si-a inceput cariera cu serialul TV Opposite sex in 2000. A castigat, de asemenea, Premiile Scream pentru cel mai bun supererou in The First Avenger.

Chris este un talent exceptional in industria de la Hollywood si are fani uriasi urmaritori pe toate retelele sociale. Deci, daca vrei sa urmaresti un actor englez de succes, el este unul dintre ei.

  1. Johnny Depp

Johnny Depp - Top 10 cei mai de succes actori de la Hollywood

Legendarul actor american Johnny Depp a obtinut un succes urias in filmul sau. S-a nascut pe 9 iunie 1963. Este una dintre personalitatile multitalentate din industria de la Hollywood care poate canta, actiona si poate lucra ca producator si muzician.

Depp are un record unic de nominalizari de 10 ori la Globurile de aur. A castigat premiile Oscar pentru cel mai bun actor si a fost, de asemenea, castigatorul premiului Globul de Aur pentru cel mai bun actor in Sweeney Todd: The demon barber of Fleet Street.

Oamenii il cunosc drept Jack Sparrow, un personaj celebru din populara serie de filme Piratii din Caraibe. De asemenea, este unul dintre cei mai bogati actori de la Hollywood deja mentionati de alte reviste internationale precum Forbes, Time etc.

  1. Keanu Reeves

Keanu Reeves - Top 10 cei mai de succes actori de la Hollywood

Un alt actor popular si de succes de la Hollywood care nu poate ignora lista este nimeni altul decat Keanu Charles Reeves. Este un actor, muzician si regizor de film exceptional. In plus, el este pur si simplu un domn pur in viata reala, care s-a nascut pe 2 septembrie 1964 in Beirut, Liban.

Filmul sau de debut a fost Youngblood si apoi a intrat in lumina reflectoarelor dupa lansarea lui Bill & Ted’s Excellent Adventure. Este un actor foarte pasionat si iubitor de actiune. Speed, The Matrix Johnny Mnemonic sunt unele dintre cele mai bune filme ale acestui actor legendar.

  1. Tom Cruise

Tom Cruise - Top 10 cei mai de succes actori de la Hollywood

Cel mai aratos actor si modelul a milioane de oameni Tom cruise este un mare actor de succes in industria de la Hollywood. S-a nascut pe 3 iulie 1962 si si-a inceput cariera cinematografica la o varsta foarte frageda.

Acest actor american este bine cunoscut pentru cascadorii uimitoare si abilitatile sale de actorie. A obtinut multe premii pentru actoria sa splendida pentru multe filme. Are trei premii Globul de Aur si de trei ori nominalizari la premiile Oscar.

In prezent, este unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood. Rain Man, Risky Business, Jack richer, Oblivion The Firm, Top Gun: Maverick si The Edge of Tomorrow sunt unele dintre cele mai bune filme ale acestui actor popular.

  1. Robert Downey jr.

Robert Downey Jr. - Top 10 cei mai de succes actori de la Hollywood

Cine nu-l cunoaste pe Robert Downey Jr.? Da, toata lumea! Trezind de la copii la tineri, toata lumea il considera Omul de Fier. El este un alt dintre cei mai de succes actori de la Hollywood in 2023. Acest celebru actor american s-a nascut pe 4 aprilie 1965 in Statele Unite. La varsta de doar 5 ani, si-a inceput cariera cinematografica si a adus imbunatatiri uimitoare in abilitatile sale de actor de la o varsta frageda. El a obtinut o multime de premii in cariera sa si este, de asemenea, catalogat drept cea mai influenta persoana din lume de revista Time.

  1. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio - Top 10 cei mai de succes actori de la Hollywood

Fara indoiala, Leonardo DiCaprio este un actor legendar de la Hollywood cu fani uriasi de pe tot pamantul. Toata lumea recunoaste ca este unul dintre cei mai mari si mai de succes actori din istoria Hollywood-ului. S-a nascut pe 11 noiembrie 1974 in Statele Unite.

Leonardo a indurat multe lupte inainte de a deveni un actor de succes. La sfarsitul anilor 1980, si-a inceput cariera de actor in reclame TV. Primul sau film a fost This Boy’s Life.

Dupa filmul Titanic, a intrat in recunoastere si a devenit faimos in intreaga lume. Unele dintre cele mai bune filme ale sale includ Titanic, Inception, Blood Diamond si The Wolf of Wall Street.

  1. Dwayne Johnson

Dwayne Johnson - Top 10 cei mai de succes actori de la Hollywood

Dwayne Johnson este intotdeauna un nume reputat in industria de la Hollywood. El este cel mai de succes actor de la Hollywood din 2023. Oamenii il cunosc si sub numele de The Rock, deoarece a fost un luptator profesionist in WWF, care este acum WWE. Este o persoana multi-talentata, care intelege valoarea afacerii si a investitiilor. Este un mare producator de filme, actor si fotbalist profesionist.

Dwayne este in prezent cel mai bine platit actor de la Hollywood si are uriase urmariri de fani pe retelele de socializare. A castigat mai multe premii pentru actoria sa exceptionala. Va puteti bucura de unele dintre cele mai bune filme ale sale, precum Regele scorpion, Tooth Fairy, GI Joe: Retaliation, Fast Five si Fast & Furious.