Statele Unite ale Americii sunt renumite pentru doua lucruri, in principal, prima putere si a doua Hollywood. Hollywood-ul a devenit excesiv de popular in intreaga lume ca cea mai mare sursa de divertisment. Si, fara indoiala, Hollywood nu duce lipsa de cantareti talentati si grozavi de la primul film din 1910 pana acum.

Industria cinematografica de la Hollywood a creat o multime de cantareti grozavi si vesnic verzi odata cu trecerea timpului. Cu toate acestea, doar cativa cantareti de la Hollywood au devenit populari in intreaga lume datorita vocilor lor senzationale si emotionante.

Acum, daca vedem de jur imprejur cantaretii populari actuali de la Hollywood, rezulta o lista uriasa. Asadar, am selectat aici doar primii 10 cei mai populari cantareti de la Hollywood, precum postarea noastra anterioara a celor mai populari 10 cantareti de la Bollywood.

Acestia sunt cei mai populari cantareti americani din industria filmului de la Hollywood a momentului curent in Statele Unite si in intreaga lume. Deci, sa aruncam o privire la aceste vedete cantarete de la Hollywood.

Top 10 cei mai populari cantareti de la Hollywood

  1. Jon Bon Jovi

Cantaretul si compozitorul profesionist american Jon Bon Jovi se afla pe locul 10 in aceasta lista a cantaretilor populari de la Hollywood. S-a nascut pe 2 martie 1962 si a obtinut multe recorduri dupa ce a intrat in industria muzicala. A produs multe cantece care sunt foarte populare in intreaga lume.

Cantece precum Livin on a Prayer, It’s my life, wanted dead or alive always sunt unele dintre cele mai bune hituri oferite de acest cantaret veteran de la Hollywood.

Mai degraba decat toate aceste lucruri, el este si fondatorul trupei rock si Bon Jovi care a fost introdusa in anul 1983. Aceasta a fost una dintre cele mai mari realizari ale carierei sale.

Pe langa talentul sau exceptional de cantat, el este renumit si pentru caritate si castiga o suma uriasa de bani. Are o baza uriasa de fani in intreaga lume si este unul dintre cei mai bine platiti cantareti americani din zilele actuale.

  1. Madonna

Madonna multitalentata este o cantareata, compozitoare, actrita si antreprenoare americana populara. Acest cantaret de la Hollywood s-a nascut pe 16 august 1958 in orasul Michigan, Statele Unite.

Madonna este fiica lui Tony care lucreaza in Chrysler si General Motors ca inginer designer. Este o femeie energica, renumita pentru abilitatile sale exceptionale de cantat, precum si pentru mintea ei de afaceri. De aceea este recunoscuta drept una dintre cele mai populare cantarete de la Hollywood ale momentului actual.

In cel mai scurt timp, ea a devenit populara in industria muzicala datorita unora dintre melodiile sale super-hit precum Crazy for you, Cherish, 4 minutes, Justify my love, open your heart, erotica si Iconic.

Fara indoiala, este o doamna talentata, cu abilitati speciale precum producator de cantece, regizor si vanatoare de tinere talente. In prezent, ea este una dintre cele mai bine platite cantarete din industria de la Hollywood si oamenii sunt innebuniti dupa ea din cauza personalitatii si farmecului ei uimitoare.

  1. Jennifer Lopez

Minunata doamna cu un talent enorm Jennifer Lopez este una dintre cele mai populare cantarete din industria muzicala de la Hollywood. S-a nascut pe 24 iulie 1969 in New York City of America. Este o artista multi-talentata, renumita pentru abilitatile sale de actorie, cant si dans.

Unele dintre melodiile ei de succes sunt I’m Real If you had my love, On the floor, Get Right Feelin’ so Good. Mai degraba decat sa cante, ea a facut multe seriale si filme care lovesc publicul si panourile publicitare.

Jennifer Lopez este specialista in melodii groovy si sexy. Personalitatea ei gratioasa, creierul ascutit si frumusetea ei o fac o cantareata populara in intreaga lume. Ea s-a alaturat recent si la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA.

  1. Chris Brown

Chris Brown este un cantaret american popular pe care trebuie sa-l urmaresti daca esti un iubitor de muzica la Hollywood. Acest cantaret veteran de la Hollywood s-a nascut pe 5 mai 1989 la Tappahannock, Virginia. Este o personalitate celebra si de top, cunoscuta ca fiind unul dintre cei mai buni cantareti americani. Nu doar canta, ci si Chris este popular pentru abilitatea sa exceptionala de compozitie si dans.

Chris a intrat in industria muzicala mai devreme in viata sa si a fost intotdeauna entuziasmat sa-si faca cariera si celebritatea. A avut o sansa intr-o misiune populara de productie de echipa si de acolo, cariera sa a urcat in sus. Are o baza uriasa de fani in toata lumea si spectacolul lui live este pur si simplu incredibil.

Ultimul sau album Royalty este un super hit printre oameni. Fara indoiala, el este in prezent unul dintre cei mai buni cantareti de la Hollywood, care crede in munca si pasiunea sa.

  1. Lady gaga

Daca enumerati cei mai populari cantareti de la Hollywood, atunci apare intotdeauna un nume, care nu este altul decat Lady Gaga. Ea este una dintre cele mai inspirate si legendare doamne renumite pentru talentul ei exceptional de cantat.

Numele ei adevarat este Stefani Joanne Angelina, dar oamenii o cunosc sub numele de scena Lady Gaga. Este cea mai bogata cantareata si persoana din Hollywood, iar averea ei neta este de aproape 275 de milioane de dolari.

Lady Gaga este renumita printre oameni pentru moda si aspectul ei plin de farmec. Cu toate acestea, ea este practic faimoasa ca fiind cea mai populara cantareata pop feminina din lume.

  1. Justin Bieber

Justin Bieber este inca unul dintre cei mai populari cantareti de la Hollywood incepand de acum 2023. El a castigat o popularitate uriasa si respect datorita abilitatilor sale senzationale de cantat.

Justin Bieber a oferit multe melodii si albume super-hit industriei muzicale la o varsta frageda. Si-a inceput cariera la varsta de 13 ani abia in 2008 si in cativa ani a devenit foarte popular in intreaga lume. De aceea este considerat cea mai inspirata personalitate din lume vreodata.

Justin Bieber este practic un cantaret, rapper, compozitor si actor canadian care s-a nascut la primul meci in 1994. Si in prezent, unul dintre cei mai populari cantareti tineri si talentati din industria muzicala de la Hollywood.

  1. Taylor Swift

Fara ea, lista celor mai populare cantareti de la Hollywood din 2023 pare complet incompleta. Cea mai eleganta si frumoasa cantareata americana care a oferit mai multe cantece populare industriei muzicale este nimeni altul decat Taylor Swift. Este o cantareata uimitoare, precum si o compozitoare profesionista. In plus, este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Taylor Swift s-a nascut pe 13 decembrie 1899 in Pennsylvania. Cele doua melodii de succes ale ei sunt The love story si Blank space. Ea este in principiu populara pentru cantecele ei narative despre viata ei personala. Daca va veti uita la adeptii ei de pe retelele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter si Instagram, veti fi de acord cu faptul ca ea este cu adevarat una dintre cele mai populare cantarete de la Hollywood din prezent.

  1. Nicki Minaj

Un alt dintre cantaretii populari de la Hollywood in 2023 este Nicki Minaj. Ea se mai numeste Onika Tanya Maraj si s-a nascut pe 8 decembrie 1982. Daca esti un iubitor de melodii de rap de la Hollywood, atunci trebuie sa fi ascultat melodiile ei. Este un rapper-cantaret celebru de la Hollywood in epoca actuala si, de asemenea, o mare compozitoare.

Personalitatea ei uimitoare o face populara printre oameni. Majoritatea oamenilor o cunosc din cauza vocii sale fenomenale si a privirii fierbinti. Cantecele ei populare walkman si radio sunt pur si simplu uimitoare de ascultat.

In prezent, ea este una dintre cele mai de succes si populare cantarete rapper care si-a inceput cariera in 2004. In plus, este considerata si cea mai bogata rapperie din lume.

  1. Beyonce

Beyonce, o doamna multitalentata, cu o personalitate incredibila, urmata de milioane de oameni cand vine pe scena cu melodiile ei de succes. Ea este o cantareata, compozitoare, actrita, model, producator si regizor american, dansatoare, designer de moda si antreprenor.

Beyonce s-a nascut pe 4 septembrie 1981 in Houston. Ea este cel mai populara pentru cantatul ei uimitor, precum si pentru capacitatea de dans. Albumul ei de debut a fost „Dangerously” si a obtinut un succes in toata lumea si a doborat mai multe recorduri. Si acum este renumita ca una dintre cele mai populare cantarete de la Hollywood.

In prezent, averea ei neta este de aproximativ 80 de milioane pe an si, fara indoiala, este cea mai pasionata si adevarata cantareata.

  1. Rihanna

Diva perfecta si exceptional de talentata Rihanna este o cantareata, actrita, designer de moda, antreprenor si filantrop de top din Barbados. Ea este pe locul 1 in aceasta lista a celor mai populare cantareti de la Hollywood in 2023. S-a nascut pe 20 februarie 1998 la Saint Michael. Oamenii o cunosc ca

In 2003, Rihanna si-a inceput cariera inregistrand casete demonstrative sub conducerea lui Evan Rogers. Personalitatea ei bogata, munca grea si pasiunea pentru muzica i-au oferit mult respect si popularitate in intreaga lume. In prezent, ea se numara printre primele 10 celebritati feminine cele mai urmarite pe Instagram. In plus, este populara pentru ca are diverse stiluri muzicale si si-a recreat imaginea de-a lungul carierei sale muzicale.