Scopul principal urmarit cu exercitiile de ghemuit este de a obtine o masa musculara mai buna. Pentru aceasta, este foarte eficient sa folositi masina Hack. Aceste linii directoare ne vor ajuta sa profitam de ele.

Castigarea masei musculare la nivelul picioarelor este una dintre cele mai mari dorinte ale oricui isi doreste sa aiba un corp atractiv. Aceste sfaturi pentru utilizarea masinii hack squat va vor ajuta sa ajungeti acolo. O poti realiza intr-un timp scurt daca mentii disciplina si angajamentul.

Cadrelele, fesierii si alti muschi ai picioarelor, precum si gambele si ischio-jambierii, beneficiaza de genuflexiuni. In practica, este o resursa buna sa te bazezi pe masina Hack pentru a obtine un efect mai rapid si mai eficient.

Daca incepi sa-l folosesti in mod regulat, in scurt timp poti vedea rezultatele, care se traduc prin muschi mai mari si mai definiti. Ce ar trebui sa stim despre acest dispozitiv?

Masina de ghemuit Hack a luat nastere din nevoia de a varia genuflexia clasica. Doua decenii mai tarziu, in anii saizeci, barele superioare au fost incorporate intr-o suprafata de alunecare, in interiorul careia persoana trebuia sa stea in picioare. Acest lucru i-a permis sa-i sprijine cu umerii.

Acest mare avans tehnologic pentru antrenament a fost foarte bine primit in salile de sport, deoarece a permis ca rutina pentru picioare sa fie variata Principalele sale beneficii sunt ca este mai putin daunator decat genuflexiunile cu mreana si mult mai eficient.

Masina Hack este formata din doua sine, de-a lungul carora aluneca greutatea. Are un tampon pe spate si o platforma pentru asezarea picioarelor; suportul este format dintr-un spatar cu doua proeminente, sub care se sprijina umerii.

Pe orizontala, este dispusa o bara pe care se pune greutatea. Aceasta este sarcina pe care sportivul trebuie sa o suporte in timpul coborarii si ascensiunii.

Cvadridele sunt grupul muscular care este cel mai activat prin utilizarea masinii hack squat. Acest set este compus din vastul intermediar, muschii medial si lateral impreuna cu rectul femural.

In functie de pozitia in care sunt asezate picioarele, putem concentra efortul si asupra altor zone ale picioarelor. Din acest motiv, genuflexiunile cu aparatul Hack sunt considerate unul dintre cele mai complete exercitii pentru aceasta zona a corpului.

O executie simpla

Pentru a efectua ghemuirea cu aceasta masina, mai intai ne vom sprijini spatele pe suport. Picioarele trebuie sa fie intinse, fara a le bloca, si deschise la latimea umerilor; acestea, la randul lor, ar trebui sa fie sub umar. Degetele de la picioare vor indica spre exterior.

Apoi tinem manerele laterale cu mainile. Cu picioarele drepte, vom scadea greutatea masinii in timp ce inhalam aer; trebuie sa cobori pana cand picioarele ajung la un unghi mai mic de 90 de grade.

Genunchii trebuie sa fie in linie dreapta cu degetele de la picioare; aceasta pozitie trebuie mentinuta cateva secunde si apoi incepe sa se ridice, in timp ce expira. La atingerea pozitiei de pornire, incepe o noua ghemuire.

Cele mai bune sfaturi pentru a folosi masina Hack pentru genuflexiuni

Rezultatele lucrarii la masina Hack pentru genuflexiuni vor fi mai eficiente daca sunt luate in considerare aceste sfaturi. Sunt simplu de pus in practica si beneficiile vor fi incontestabile.

  • Nu blocati niciodata picioarele cand urcati: acest lucru va va asigura ca exercitiul va fi mai usor si va avea un efect mai bun asupra quads-urilor, precum si a fesierii si a ischiochimbilor.
  • Abdominalii trebuie contractati in orice moment , iar picioarele trebuie sa ramana lipite de podeaua platformei.
  • Numarul de repetari va depinde de indicatiile instructorului sau de ceea ce se poate rezista.
  • Tine-ti mereu capul sus si o postura ferma.
  • Elanul in urcare ar trebui sa fie in tocuri; este indicat sa folositi incaltaminte speciala pentru ridicarea greutatilor. In caz contrar, putem pune platforme sub calcai.

Cea mai buna modalitate de a obtine o hipertrofie mai mare a cvadricepsului este de a executa intervale intre 8 si 15 repetari in patru seturi. In fiecare dintre ele, greutatea care este asezata pe masina poate fi marita; In loc sa scada repetitiile din cauza durerii, este de preferat sa indepartezi greutatea.

Cu aceste sfaturi pentru a folosi masina Hack pentru genuflexiuni, vor fi garantate rezultate mai bune. Cresterea cvadricepsului si, de asemenea, a muschilor fesieri si femurali va fi o realitate in scurt timp. Este suficient sa lucrezi cu daruire si disciplina pentru a obtine acel corp definit la care viseaza fiecare sportiv.