Cu toți ne dorim să fim suficient de inspirații și să alegem de fiecare dată cât mai multe opțiuni care să ne aducă profit. Însă lucrurile nu sunt niciodată simple, nici măcar pentru profesioniști. Câștigul și pierderile sunt condiții implicite de joc, pentru toți. Ceea ce ne face fericiți și norocoși sunt doar acele rezultate pariuri sportive care sunt în avantajul nostru.

Sunt mulți jucători la pariuri care preferă variantele clasice de joc. Ceea ce îi interesează pe aceștia, fie că urmăresc meciurile live sau doar atunci când au timp, este care sunt rezultatele, goluri, cornere, cartonașe ș.a., dacă au pariat pe așa ceva. Iar aceste rezultate sunt și trebuie să fie vizibile imediat pe platformele online.

Cât de important este să alegi o platformă cu rezultate actualizate permanent?

Calitatea platformei și acuratețea rezultatelor afișate joacă un rol decisiv atunci când preferi jocurile live. Decalajele de afișare și chiar erorile, nu sunt asumate de platforme, mai ales în cazul meciurilor de mai mică importanță. În cele mai multe cazuri, eroarea este anunțată, sunt făcute recalculările necesare și cei care nu a fost atent ca jucător, va avea de plătit.

Lipsa unor date actualizate permanent este una dintre problemele cu care s-a confruntat orice jucător. Lucrurile sunt grave atât când vrei să plasezi un pariu și nu știi exact care e cota, cât și atunci când joci live și orice decalaj îți poate influența decizia.

Situația este și mai dramatică  atunci când un parior este nou și neexperimentat atât în ceea ce privește o platformă, cât și jocul în sine. O informație nepotrivită îl poate deruta complet și îl poate face să ia decizii greșite, pentru care va avea de plătit.

Un afișaj greșit al unor date legate de scor, evoluție partidă sau rezultate intermediare va duce întotdeauna la situații defavorabile pentru un parior mai puțin experimentat. Tocmai de aceea urmărirea live a meciurilor sau partidelor pentru care ai pariat sau vrei să pariezi, îți poate oferi o perspectivă mai realistă asupra meciului sau întreceri. Mici erori pot apărea mereu, nu sunt numeroase, dar pot influența în mod nefast deciziile luate.

De ce este de preferat să joci pe platforme de pariuri mari și cunoscute?

Pe platformele mari, cu tradiție, așa cum este și Betfair Romania, rata de erori și afișaje inexacte sau incorecte este mult mai mică, decât în cazul unei platforme noi, puțin cunoscută. Astfel de situații, precum este precizat și în condițiile de utilizare, nu sunt asumate de platformă.

Chiar dacă sună un pic ciudat, cel mai bine este să fii tu cel care este atent la rezultate și să închei cât mai repede un pariu, atunci când sesizezi că ceva este neregulă.

Trebuie precizat că în cele mai multe cazuri acele informații nu sunt afișate direct de operatorul platformei, ci sunt livrate de un provider de statistici. Acesta este și motivul pentru care agențiile și platformele au precizat, la una dintre condițiile de utilizare că nu își asumă răspunderea la afișarea de informații incorecte.

Pentru a fi cât mai puțin expus la situații neplăcute, alege să joci pe platforme cunoscute și licențiate, care îți oferă cât mai multă siguranță. Nu uita de vârsta minim regulamentară, de 18 ani și de un joc cât mai responsabil.