Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, oferă clienților cele mai noi modele de autoturisme, cu un design interior de excepție.. Reprezentanțele Auto Schunn din Sibiu, Timișoara, Deva, Arad sau Suceava sunt pregătite să îți prezinte cele mai noi echipamente de design, menite să îți personalizeze autovehiculul așa cum îți dorești.

Mercedes GLA sau Mercedes GLC SUV beneficiază de elemente de design special create pentru a-ți oferi o experiență deosebită. Micile detalii definesc starea de bine, într-un confort unic, cu elemente de design ce se disting prin originalitate și eleganță .

Interiorul de lux al noului Mercedes GLA creează un spațiu cald, generos, unde starea de relaxare învinge plictiseala drumurilor lungi iar experiențele senzoriale dau o nouă definiție confortului.

La volanul unui vehicul care se distinge prin dotări de design speciale vei remarca modul unic prin care ambianța îți schimbă viziunea asupra unor gesturi simple la volan.

Pachetul de design interior cuprinde set de scaune din piele naturală, pentru mai mult confort. Fiecare material utilizat de Mercedes este prelucrat cu atenție pentru un confort deosebit. Interiorul rafinat este realizat prin tehnologii de top, care creează un ambient rafinat și plin de confort.

Elemente de design Mercedes GLA:

  • LED-uri de tip multibeam

Farurile adaptative cu tehnologie multibeam au rolul de a oferi vizibilitate sporită. Noul GLA beneficiază de un control precis și sigur al luminozității, pentru a asigura o vizibilitate îmbunătățită.

Controlul ferm al luminozității ajută la evitarea obstacolelor și la conducerea în deplină siguranță, chiar în nopți întunecoase.

Faza lungă este concepută pentru autovehicule în scopul utilizării în întuneric, iar utilizarea sa în condiții de trafic intens este focalizată precis, pentru a nu stânjeni ceilalți conducători auto care vin din sens opus.

Sistemul de iluminare al modelului GLA este creat pentru a ajuta șoferul în situații complicate, curbe cu vizibilitate redusă, de exemplu, ceea ce mărește câmpul vizual și oferă mai multă siguranță la condus. 

  • Display Media performant

Display-ul Media este larg de peste 10.25 inch, un stil mare de ecran, simplu de utilizat.

Ecranul aflat pe bordul vehiculului oferă informații despre starea drumurilor, te asistă ca navigație, oferă informații rutiere, știri, starea vremii și prognoză.

Acționarea tactilă te ajută să comunici cu sistemul foarte confortabil, iar simbolurile grafice îți îmbunătățesc experiența.

  • Praguri de acces iluminate

Manufacturate  din material rezistent din oțel inoxidabil, pragurile noului Mercedes GLA au inscripționat brandul, fiind și luminat, un detaliu original care subliniază eleganța modelului.

Un design inovator care personalizează modelul tău GLA  – Designo:

Designo este modul în care Mercedes oferă șansa de a-și personaliza vehiculul oricărui admirator al branduluui.

Nuanțele exclusiviste pot crea adevărate echipări de design unice. iubitorilor Materialele de calitate sunt fabricate în nuanțe delicate, care exprimă fidel personalitatea celui care conduce autovehiculul.

Fiecare element de design ale noului GLA se remarcă prin eleganță și unicitate. Nuanțele vopselelor exterioare sunt delicate sau dimpotrivă electrice, într-o paletă coloristică inedită: albastru mistic metalic, gri, maro roșcat Magno.

Culorile tapițeriilor din piele naturală sunt elegante și deosebite: galben curcuma, alb porțelan, roșu bengal, bej machiatto.

Poți astfel să îți personalizezi modelul GLA sau GLC pentru a reflecta personalitatea proprie, iar designul mașinii va fi unul unic, special destinat ție.

Intră pe auto-schunn.ro și alege acum modelul Mercedes-Benz care se pliază pe nevoile și gusturile tale.