Aici veti invata cum sa gasiti fisierele pe care le-ati descarcat pe iPhone. Daca va rupeti parul incercand sa gasiti acel document important, nu va faceti griji – probabil ca se ascunde in aplicatia Fisiere. Si, in general, daca ati salvat o fotografie de pe web sau dintr-o alta aplicatie, aceasta va fi in aplicatia Fotografii. Muzica pe care ati descarcat-o de la Apple este disponibila in sectiunea Descarcat a aplicatiei Muzica.

Deschideti aplicatia Fisiere

Este pictograma dosar albastru si alb de pe ecranul de pornire si / sau din sectiunea Productivitate si finante din biblioteca de aplicatii.

Cand atingeti optiunea Salvare in fisiere dintr-un fisier, vi se solicita sa alegeti o locatie de salvare. In functie de setari, veti avea optiunea de a salva pe iPhone-ul meu , iCloud Drive si, eventual, alte unitati cloud. Daca ati descarcat un fisier in acest fel, il veti gasi in aplicatia Fisiere.

Daca cautati o fotografie salvata de pe web, o aplicatie sau un mesaj, probabil ca o veti gasi in aplicatia Poze, nu in aplicatia Fisiere. Acest lucru se datoreaza faptului ca atunci cand salvati o fotografie, vi se solicita sa adaugati la fotografii . Singurul mod in care fotografia dvs. nu va aparea in aplicatia Fotografii este daca ati selectat optiunea Salvare in fisiere in loc sa o adaugati la fotografiile dvs.

Atingeti Rasfoire in coltul din dreapta jos

Daca sunteti deja pe un ecran care scrie ,,Rasfoiti” in partea de sus, puteti sari peste acest pas.

Atingeti Pe iPhone-ul meu

Se afla sub antetul ,,Locatii” din partea de sus.

In functie de modul in care ati descarcat fisierul pe care il cautati, il puteti vedea chiar aici in folderul principal Pe iPhone-ul meu .

Veti gasi, de asemenea, un folder iCloud Drive in aceasta sectiune, precum si orice alte servicii de cloud drive pe care le-ati configurat pe telefon. Daca atingeti unul dintre aceste foldere, este posibil sa gasiti si fisiere descarcate.

Atingeti folderul Descarcari

 Este folderul albastru cu o sageata orientata in jos in centru. De obicei, aici veti gasi fisiere descarcate, cum ar fi PDF-uri, documente, fisiere audio si imagini pe care nu le-ati salvat in aplicatia dvs. Foto.

Deschideti aplicatia Muzica iPhone

Este pictograma rosu-alba de nota muzicala de pe ecranul de pornire si / sau din biblioteca de aplicatii.

Atingeti Biblioteca . Este pictograma a 3 patrate suprapuse cu o nota muzicala in partea de jos a ecranului.

Atingeti Descarcat  

Este una dintre categoriile de pe pagina Bibliotecii. Aceasta afiseaza o alta lista de categorii.

Atingeti o categorie pentru a vizualiza muzica descarcata

De exemplu, daca doriti sa vizualizati descarcarile dupa artist, atingeti Artisti .

Glisati spre stanga pe ecranul de start pana la Biblioteca de aplicatii

Este posibil sa trebuiasca sa glisati de mai multe ori pentru a ajunge la acest ecran. Veti sti ca sunteti in locul potrivit atunci cand vedeti o bara de cautare care scrie ,,Biblioteca de aplicatii” in partea de sus si mai multe foldere clasificate .

Atingeti bara de cautare a bibliotecii de aplicatii din partea de sus

Aceasta afiseaza o lista cu fiecare aplicatie instalata pe iPhone.

Introduceti numele unei aplicatii pentru a o cauta

Daca stiti numele aplicatiei, o puteti tasta in bara de cautare pentru a o gasi in lista.

Deschideti Setarile iPhone-ului

Imagine intitulata Iphonesettingsappicon.png. Aceasta este pictograma roata gri pe ecranul de pornire si / sau in biblioteca de aplicatii.

Atingeti General . Se afla in al treilea grup de setari. Atingeti Stocare iPhone . Este cam la jumatatea paginii.

Rasfoiti recomandarile (optional)

Este posibil sa vedeti cateva recomandari pentru economisirea spatiului pe iPhone, cum ar fi activarea iCloud Photos sau examinarea videoclipurilor personale. Atingeti o recomandare pentru a o verifica si, daca sunteti interesat, urmati instructiunile de pe ecran pentru a continua.

Atingeti o aplicatie pentru a vizualiza informatiile de stocare

Majoritatea aplicatiilor din lista afiseaza spatiul pe care il consuma pe iPhone. Atingeti o aplicatie pentru a vedea cum foloseste spatiul listat.

De exemplu, atingerea Instagram (daca o aveti) afiseaza cantitatea de spatiu utilizata de aplicatie in sine, precum si datele de care are nevoie pentru a le salva pe telefon.

Atingand Safari se afiseaza cat spatiu este consumat de Documente si date, lista dvs. de lectura offline, istoricul web si descarcarile.