Meghan Markle a lasat o felicitare scrisa de mana pe o coroana pentru Ducele de Edinburgh la Capela Sf. Gheorghe in ziua inmormantarii sale.

Ducesa de Sussex, care este insarcinata in aproximativ sase luni cu cel de-al doilea copil al Printului Harry, a fost sfatuita de medicul ei sa nu faca zborul de 10 ore catre Marea Britanie pentru inmormantare.

In schimb, ea a urmarit ceremonia, care a inceput la ora 7:00 PT, la televizor de la conacul ei si al lui Harry de 11 milioane de lire sterline din California, in timp ce Ducele de Sussex a participat.

O coroana de flori a cuplului a fost lasata mai devreme la Capela Sf. George, Windsor, pentru a marca respectul lor, au declarat surse agentiei de presa PA.

Meghan si Harry au ales personal flori din surse locale pentru tributul lor, inclusiv Acanthus mollis (pantalonii ursului), floarea nationala a Greciei, pentru a reprezenta mostenirea lui Philip si Eryngium (ilfinul de mare), pentru a reprezenta Royal Marines. 

Coroana prezinta, de asemenea, campanula pentru recunostinta si iubire vesnica, rozmarin pentru a semnifica amintirea, lavanda pentru devotament si trandafiri in onoarea lunii iunie a nasterii lui Filip.

Meghan si Harry au ales personal flori din surse locale pentru coroana lor (a doua de la dreapta), inclusiv Acanthus mollis si Eryngium. In imagine: coroane de flori de la membrii familiei regale zac pe banci in timpul inmormantarii.

Ducesa de Sussex (dreapta), care este insarcinata in aproximativ sase luni cu cel de-al doilea copil al ei si al Printului Harry, a fost sfatuita de medicul ei sa nu faca zborul de 10 ore catre Marea Britanie pentru inmormantare. In schimb, ea a urmarit ceremonia la televizor de la conacul de 11 milioane de lire sterline al ei si al lui Harry din California, in timp ce Ducele de Sussex (stanga) a participat.

O coroana de flori a cuplului a fost lasata mai devreme la Capela Sf. George, Windsor, pentru a marca respectul lor, au declarat surse agentiei de presa PA. In imagine: O serie de coroane lasate langa sicriul Printului Filip la Capela Sfantul Gheorghe.

A fost proiectat si realizat manual de Willow Crossley, care a aranjat florile pentru nunta de seara a lui Harry si Meghan la Frogmore Gardens si pentru botezul fiului sotilor Sussexes, Archie.

Pe coroana este atasata un bilet de la Meghan, cunoscuta pentru abilitatile ei de caligrafie.

Regina si-a sters ochii astazi in timp ce insotea sicriul Printului Philip in ultima sa calatorie de la Castelul Windsor la Capela Sf. George.

Familia regala i s-a alaturat in doliu pentru sotul ei la inmormantarea sa, printii William si Harry mergand in spatele lui Defender Land Rover personalizat, purtand corpul bunicului lor, dar stand la cativa metri distanta.

Vine la doar cateva saptamani dupa ce Sussex au aruncat monarhia in criza, cand au acuzat familia regala de rasism si institutia ca nu o sprijina pe Meghan atunci cand ea s-a sinucis in interviul ei exploziv cu Oprah Winfrey.

Coroanele de flori ale membrilor familiei regale s-au sprijinit de strane in timpul slujbei funerare de la Capela Sf. Gheorghe, Castelul Windsor, astazi.

Meghan si Harry (fotografiati in 2020) au ales personal flori din surse locale pentru tributul lor, inclusiv campanule pentru recunostinta si dragoste vesnica, rozmarin pentru a semnifica amintirea, lavanda pentru devotament si trandafiri pentru a onora faptul ca iunie este luna nasterii lui Filip.

Coroana de sicriu a lui Philip (foto) a fost aleasa manual de regina: includea crini albi, trandafiri albi mici si frezie alba.

Ducele de Cambridge si ducele de Sussex, care au o relatie tulbure, nu au mers umar la umar cu varul lor Peter Phillips intre ei.

Sicriul Printului Filip a iesit din Castelul Windsor in timp ce Familia Regala s-a alaturat Reginei in doliu pentru sotul ei la inmormantarea acestuia.

Prietena apropiata a domnisoarei Winfrey, Gayle King, a lansat astazi reportajul CBS despre inmormantarea Printului Philip, fara sa mentioneze Meghan sau interviul devastator pe care l-a acordat lui Oprah, pe care CBS l-a promovat si difuzat cu doar o luna inainte de moartea lui Philip.

King a trecut peste ordinea de zi si ordinea in care vor aparea membrii regali.

Ea a spus: „Atunci ii vom vedea pe printul William si printul Harry… William si Harry, nu exista niciun secret in acest sens, au avut o relatie tensionata, ati putea spune de cand Harry a renuntat la indatoririle sale regale”.

Apoi, in timpul unei discutii, fostul editor al Vanity Fair, Tina Brown, a spus ca a existat o „drama de familie” despre care speculeaza lumea.

Regina a stat singura, cu capul plecat, in capela, in timp ce sicriul sotului ei a fost dus la biserica pentru inmormantare.

„Citim prea mult in limbajul corpului? Nu erau umar la umar cand si-au ingropat mama. Acesta a fost proiectul Reginei”, a spus el.

Harry si William au mers in spatele Land Rover Defender personalizat care purta corpul bunicului lor, dar erau la cativa metri distanta.

King a spus ca Harry a fost in carantina pana „in aceasta dimineata” dupa ce a zburat in Marea Britanie fara sotia sa insarcinata, Meghan.

„S-au facut multe… la sfarsitul zilei, aceasta este o familie indurerata. Banuiesc ca toate diferentele din familie vor fi puse la capat pentru ziua de azi”, a spus el.