Pentru multe femei, manichiura cu gel este un răsfăț special. Se simte ca forma supremă de răsfăț să mergi la un salon de manichiură și să ieși cu unghii uimitoare, rezistente la decojire și rupere și care vor rezista săptămâni întregi. Dar vizitele regulate la salon devin consumatoare de timp și costisitoare. Din fericire, nu trebuie să mergi la un salon de manichiură pentru a avea unghii cu gel perfecte, deoarece le poți face singură acasă, cu ajutorul unui kit unghii cumpărat din magazinul online enails.ro.

Economisește banii de salon cu un kit unghii

Manichiura cu gel este diferită de manichiura tradițională, deoarece în loc să aștepți ca lacul de unghii standard să se usuce la aer, se folosește o lampă UV pentru a întări gelul pe unghii. Manichiura cu gel tinde să reziste mai mult decât lacul obișnuit și anterior era un lux exclusiv al saloanelor, dar acum poate fi făcută în confortul propriei case. Există o mulțime de modele de kit unghii care pot fi utilizate la domiciliu. Astfel vei economisi banii de salon și vei amortiza investiția, practic după una sau două utilizări. Aceste kit-uri variază de la calitate profesională la cea prietenoasă pentru începători, iar multe dintre ele chiar vin cu extra opțiuni precum sclipici, pietre prețioase și culori la modă pentru a spori experiența. Utilizează o cremă sau ulei hidratant pentru cuticule și o cremă de mâini de top pentru o experiență de lux ca la salon, iar când ai terminat, asigură-te că urmezi instrucțiunile de utilizare. 

Freza unghii profesională

Freza de unghii pentru realizarea manichiurii și pedichiurii îți permite să efectuezi un tratament igienic al mâinilor și picioarelor, rapid și eficient. Freza unghii profesională poate fi utilizată în salon, dar cu puțină dexteritate, poate fi utilizată și acasă. Modelele profesionale sunt potrivite pentru profesioniști, dar dacă ești începătoare, ar trebui să alegi un model pentru acasă. Spre exemplu, freza unghii JD700 Silver este un dispozitiv excelent pentru uz profesional, este folosită pentru manichiura hardware, pedichiură, și de asemenea, este folosită și pentru extensia unghiilor și corectarea unghiilor artificiale. Are o viteză mare de rotație de până la 35.000 rpm. Greutate medie și dimensiunea frezei de unghii profesionale nu sunt mari și pot fi ținute confortabil în mână. 

Freza unghii – Control și utilizare

Control vitezei o face convenabilă de utilizat. De asemenea, vibrațiile sunt absente. Dispozitivul poate fi comutat din sensul acelor de ceasornic în sensul invers. Setul include o pedală pentru controlul cu piciorul pentru a acționa pornirea/oprirea dispozitivului și reglarea vitezei acestuia. Funcționează de la o rețea de 220 V, 50 Hz, iar siguranța încorporată protejează împotriva supraîncărcărilor. Kit-ul complet al frezei de unghii include o unitate de alimentare, mâner freză unghii, pedala de control pentru picior, un suport pentru freză și capurile frezei. Setul de freză unghii include vârfuri diamantate din 4 piese pentru finisarea marginilor unghiilor, lustruire, lustruire fină, îndepărtarea cuticulelor, îndepărtarea calusurilor și a pielii aspre, curățarea sub unghii, corectarea unghiilor artificiale și lustruirea de finisare.