Mai avem puţin timp de traversat până când vom petrece cu ocazia Anului Nou împreună cu familia şi prietenii. Încă de pe acum, te gândeşti la felurile de mâncare cu care îţi vei surprinde invitaţii, băuturi şi de ce nu şi la jocurile de noroc cu care vă veţi testa şansa în anul care trece cât şi în anul care vine.

Şi nu te gândi că pentru a aceste jocuri de noroc ai nevoie de cine ştie ce investiţii financiare. Foloseşte-te de pachetul de cărţi pe care sigur îl ai în casă şi ia şi cele 2 zaruri de la jocul de table. Şi dacă vrei să duci lucrurile la un alt nivel asigură-te că ai o conexiune bună la internet şi că îi poţi include în jocul tău favorit online, aşa că accesează platforma ta de jocuri şi arată-le cum îşi pot încerca norocul!

Jocuri cu zaruri

Este atât de simplu să te distrezi cu numai 2 zaruri! Şi dacă vrei să adaugi un strop de adrenalină fă acest lucru invitându-ţi prietenii şi familia la un joc cu aceste 2 vedete unde miza să fie una reală, aducă mai pe scurt să jucaţi pe bani adevăraţi.

Şi gândeşte-te la mai multe variante de joc, ca în cazul în care ţi se oferă un bonus casino şi poţi să îl rulezi la mai multe jocuri din oferta platformei unde eşti client. În seara magică a Anului Nou nu trebuie însă să rulezi nici un bonus, dar trebuie să le oferi prietenilor variante distractive de joc.

Poţi începe cu jocul de zaruri Shooting Dice, adică veţi arunca pe rând cele 2 zaruri. Distracţia de abia acum începe, puteţi paria pe cel care va da cel mai mare număr sau pe cel care arunca primul 7. Pur şi simplu aruncaţi non stop cu zarurile şi vă opriţi din când în când doar pentru a încasa pariurile şi a mai sorbi o gură de şampanie.

Poţi încerca şi varianta asiatică de joc cu zaruri, dar vei avea nevoie de o placă Sic Bo. Este ieftină, se poate comanda pe internet şi aduce un plus de mister care se completează de minune cu distracţia de Anul Nou.

Eşti gazdă, aşa că o să fi dealerul jocului şi o să le ceri invitaţilor tăi să plaseze pariuri pe această placă pe numerele favorite. Arunci cu zarurile, vezi rezultatul şi împarţi câştigurile. Simplu, nu-i aşa!

Şi dacă vrei să nu se pună pe placa de pariuri bani, atunci dă-le jetoane pe care să le parieze la fiecare aruncare. În final, jetoanele se pot preschimba în bani adevăraţi, dar cum este seara de Anul Nou gândeşte-te la o răscumpărare mai distractivă şi dă-le câteva porunci care să vă facă pe toţi să izbucniţi în râs!

Jocuri cu monede

Un joc mai simplu decât cel la care vom face referire în rândurile următoare nici că poţi găsi. Am uitat că lucrurile simple aduc cele mai mari bucurii, aşa că ia o monedă oarecare pe care o ai în casă şi arunc-o în sus.

Este semnalul declanşării de pariuri din partea invitaţilor care vor încerca să ghicească pe ce parte va cădea moneda, cap sau pajură. Pare infantil dar o să rămâi surprins de ce priză la public are acest joc de noroc.

Ca să faci lucrurile mai interesante gândeşte-te la o competiţie în care se premiază persoană sau perechea care reuşeşte să ghicească de cele mai multe cum va cădea moneda. Premiul trebui să fie şi el unul distractiv, astfel încât distracţia să continue până la finalul petrecerii.

O altă modalitate în care te poţi folosi de monede este să pui în practică jocul englezesc Pitching Pennies. Şi acest joc este unul cunoscut şi cu siguranţă că l-ai jucat într-o formă sau alta în copilărie.

Fă grupuri de jucători şi pune-i să arunce monede către un perete al încăperii. Cel care reuşeşte să arunce cât mai aproape de perete câştiga şi stabileşte ca premiul lui să fie bănuţii celor care nu au reuşit performanţa sa.

Ideea de turneu este şi ea una bună, organizează câteva sesiuni de aruncat cu banii şi finala să se dispute de către câştigătorii sesiunilor. Cei care nu participă la finală pot pune însă pariuri, ceea ce va duce cu siguranţă la implicarea distractivă a tuturor invitaţilor tăi în această inedită finală.

Jocuri cu cărţi

Majoritatea jocurilor de cărţi se pretează de minune pentru noaptea magică dintre ani. Dar sunt prea multe pentru a le detalia în acest articol aşa că ne-am oprit la 2 cele mai incitante jocuri de cărţi, poker Texas Hold’em şi Blackjack.

Toată lumea cunoaşte aceste 2 jocuri de cărţi aşa că te asigurăm că toţi vor dori să îşi arate abilităţile la masa de joc. Vei începe cu poker Texas Hold’em şi vei invita la masa de joc doritorii.

Cum jocul este unul în care se încurajează socializarea, cei de la masă o să fie încurajaţi frenetic de către ceilalţi cărora le revine rolul de privitori. Dar dacă şi aceştia vor să joace, nici o problemă, organizează-i în mai multe mese de joc şi formează un fel de turneu.

Câştigătorii de la mese se vor întâlni la masa finală şi în acest fel veţi stabili până la ciocnirea paharelor de şampanie de la miezul nopţii care este câştigătorul turneului. Ia în calcul şi jocul de blackjack pentru o seară distractivă de Anul Nou pentru că şi acest joc de cărţi se poate juca între prieteni.

Poţi să fi dealerul care le împarte cărţile sau fă grupuri distincte pe care să îi pui să parieze unul împotriva celuilalt. În final premiază pe cel mai bun la jocul de blackjack cu un cadou personalizat pe care să nu-l uite niciodată.

Concluzie

Noaptea de Revelion poate lua o turnură distractivă dacă îţi implici invitaţii în câteva jocuri de noroc. Începe distracţia cu jocul de zaruri, treci la aruncatul cu monezi şi încheie o seară magică cu poker Texas Hold’em sau Blackjack. Te asigurăm că atât tu cât şi prietenii tăi se vor distra de minune şi vor rămâne în final cu o amintire plăcută de care veţi discuta mult timp de acum încolo!