Daca iti suspectezi partenerul de infidelitate si nu stii care sunt semnele acesteia, le poti afla mai jos. Iar daca vreai sa incepi o relatie cu barbatul intalnit pe matrimoniale Arad si vreai sa te asiguri ca vei sti semnele in caz de infidelitatea lui, mai jos poti gasi toata informatia. Iar  pe Elacraciun.ro poti gasi informatie aditionala daca vreai sa afli mai mult.

 

1.Zambeste des cand se uita in telefon

Daca il prinzi ca zambeste des atunci cand se uita in telefon, s-ar putea sa-l amuze glumele unei alte femei. De asemenea, o sa-l vezi din ce in ce mai des cu telefonul in mana. Daca stii ca de obicei nu e prea atasat de telefonul lui si dintr-o data nu-l mai lasa, atunci afla daca nu are pe altcineva in viata lui. Totusi nu-l confrunta cu cearta de-odata, vorbeste cu el si vezi daca nu e alt motiv pentru care sta mult pe telefon, pot fi anunturile gratuite arad care i-au atras atentia sau poate vrea sa-ti faca un cadou surpriza.

2. Ii pasa de aspectul lui mult mai mult decat de obicei

Daca dintr-o data este foarte interesat din nou de aspectul sau probabil e un semn de alarma. S-a alaturat dintr-o data unei sali de sport? Incearca sa slabeasca? Daca nu a fost niciodata interesat sa se antreneze ar putea sa se pregateasca pentru a cuceri pe altcineva. Incearca o coafura noua, si isi cumpara haine noi? Acesta este un comportament obisnuit al barbatilor infideli. Este posibil ca vrea doar sa se simta bine cu sine si sa te impresioneze? Da, desigur.  Insa nu puteti lua niciunul dintre aceste semne in calcul daca nu tineti cont de intreaga imagine.

3. Este dintr-o data foarte ocupat la munca

Daca dintr-o data are multe calatorii planificate sau nopti tarzii la birou, ar fi cazul sa te ingrijorezi. Iese frecvent in oras cu prietenii de la munca, si nu te invita si pe tine? S-ar putea ca una din colegele de la birou sa-i fi atras atentia. Munca va fi doar o scuza pentru a petrece timp cu noua femeie din viata lui. Daca simti ca ceva nu este in regula, ar fi bine sa-l confrunti.

4.  Evita sexul cu tine

Daca partenerul tau te inseala, cu siguranta va evita sexul, deoarece va considera ca-si inseala noua iubita. Pe langa asta s-ar putea sa se simta vinovat fata de tine, din acest motiv refuza intimitatea. Chiar daca te inseala nu inseamna ca nu simte nimic pentru tine. Din exact acest motiv nu este iubitor cu tine pentru ca s-ar simti rau.

5. E defensiv cand intrebi daca inseala

Daca crezi ca te  inseala si iti exprimi ingrijorarea, nu se va enerva de-odata. Nu spun ca nu va fi ranit la sugestia ca nu ai incredere in el, dar nu va incepe o cearta. Daca o face, cu siguranta devine defensiv. Un barbat care nu inseala va nega acest lucru.  Iar daca negarea lui va fi  dramatica, e din cauza ca ascunde ceva.

6. Nu mai spune ’’Te iubesc’’

Din nou, vina! Un barbat care inseala probabil ca nu se va simti confortabil sa-ti arate afectiune si gesturi iubitoare, cum ar fi sa va tineti de mana si sa va imbratisati. Acest lucru este valabil si pentru cuvintele sale. Daca, in mod normal, iti spune des ca te iubeste si iti face complimente, iar dintr-odata nu le mai auzi, inseamna ca se distanteaza emotional de tine.

7. Miroase a alta femeie

Nu trebuie sa fie un parfum care nu este al tau (desi este un lucru destul de semnificativ!),poti simti miros de tigari cand el nu fumeaza, sau un nou gel de dus care nu este in baia ta. Daca pare ca a facut un dus in momente ciudate, inseamna ca incearca sa spele mirosul ei de pe el. Vezi pete de ruj pe hainele lui intr-un loc ciudat? Este greu, daca nu imposibil, sa ascunda toate semnele inselarii, in special genul acesta.