Academia de la Hollywood nu a reusit intotdeauna sa-si gestioneze premiile, dovada fiind neglijarea de neiertat a artistilor de talia lui Marilyn Monroe, Cary Grant sau Kirk Douglas. Toti au ramas fara premii pentru interpretarea lor, desi Grant si Douglas au primit ulterior Oscarul onorific pentru a corecta aceasta greseala. 

O greseala care ar putea continua sa se intample si astazi, asa cum arata noua recunoastere a carierei lui Samuel L. Jackson , care este incredibil ca nu a castigat inca niciunul. O lista care foarte curand ar putea continua sa creasca la fel de multi alti actori si actrite fara Oscar

Glenn Close

Cazul lui Close este unul dintre cele mai scandaloase. Nominalizat la opt premii Oscar pentru rolurile din Garp’s World , Reunion, The Best , Fatal Attraction, Dangerous Liaisons, Albert Nobbs, The Good Wife si Hillbilly: A Country Elegy. Reactia lui la pierdere este deja mai cautata de telespectatori decat victoria in sine. Ceva pe care actrita l-a luat intotdeauna cu mult umor. 

Bradley Cooper

Va fi anul in care americanul va primi un Oscar? Nominalizat de patru ori pentru performantele sale din The Bright Side , The Great American Swindle , The Sharpshooter si A Star Is Born. Aceste candidaturi se adauga altor cinci pentru filmele la care a participat ca producator, regizor si scenarist. Aleea Sufletelor Pierdute ar putea fi marea lui sansa de a obtine in sfarsit o oarecare recunoastere. Filmul lui Guillermo del Toro este candidat pentru patru premii Oscar in aceasta a 94-a editie. 

Amy Adams

Printre cele mai nominalizate actrite la un Oscar fara sa obtina niciunul, o regasim si pe Amy Adams, care a pierdut de 6 ori. De neiertat ca acest lucru nu a fost inca premiat dupa rolurile sale din Junebug, Doubt, The Fighter, The Master, The Great American Swindle si The Vice of Power

Ethan Hawke

Pana in prezent, sunt multi care considera de la sine inteles ca actorul american are un Oscar. Oportunitatile nu au lipsit. Acesta a fost nominalizat de pana la patru ori diferite pentru munca sa ca actor in Training Day (Training Day) si Boyhood , precum si intr-un scenariu adaptat pentru Before Sunset si Before Nightfall .

Sigourney Weaver

In ciuda carierei excelente a lui Sigourney Weaver, actrita este una dintre cele care se alatura clubului actorilor fara Oscar. In aceste decenii, interpreta a optat pentru statuetele de aur in participarea ei la Alien 2: The Return , Women’s Weapons si Gorillas in the Fog .

Johnny Depp

Indiferent de controversele in jurul figurii sale din ultimii ani, adevarul este ca Depp a avut o filmografie stralucitoare inca de la debutul sau din 1984. Americanul a primit trei nominalizari pentru Piratii din Caraibe: Blestemul perlei negre , Finding Never Never si Sweeney Todd: Demon Barber of Fleet Street .

Willem Dafoe

De pana la patru ori Willem Dafoe a fost la portile atingerii raiului, dupa ce a fost nominalizat pentru spectacolele sale din Platoon , Shadow of the Vampire , The Florida Project si Van Gogh, la portile eternitatii

Annette Benning

Desi cazul altor nominalizate de patru ori precum Saoirse Ronan sau Michelle Williams este izbitor in sine, cel al Annettei Bening este cu atat mai mult. Actrita care lucreaza de zeci de ani in industria cinematografica a primit nominalizari in acesti ani pentru The Hustlers , American Beauty , Getting to Know Julia si The Boys Are All Right