Salile de sport și traseele de alergare pregătesc scena pentru o nouă eră a modei – datorită popularității îmbrăcămintei active – și noilor stiluri, modele și culori ale colantilor de antrenament pentru femei care apar în fiecare lună. A avea atât de multe opțiuni când vine vorba de colanti de antrenament pentru femei este o problemă destul de mare pentru ca pur si simplu nu stii ce sa alegi. Dar, nu te îngrijora! Am adunat câteva sfaturi de la experți despre cum sa alegi cea mai buna pereche de colanti fitness.

Alegeți croiul potrivit pentru confort maxim

Colantii de fitness pentru femei, la fel ca toate perechile de pantaloni, sunt realizati în diferite stiluri și lungimi. Cele mai multe modele găsite online și în magazine sunt realizate din materiale diferite si in stiluri diferite. Unele modele sunt pana la glezna, in timp ce altii sunt pana la genunchi. De obicei, modelele pana la genunchi sunt potrivite anotimpului cald.

Gândiți-vă la țesătură

Fibrele naturale – cum ar fi bumbacul – absorb și rețin transpiratia, făcându-l o alegere nu prea buna atunci cand vine vorba de antrenamente intense. Din acest motiv, ele tind să fie folosite în antrenamente mai lente (dar totuși provocatoare) de yoga și de fitness. Asta nu înseamnă că fibrele artificiale, cum ar fi spandexul, nu își au locul lor. Materialele antimicrobiene încorporate în amestecuri de poliester și spandex pot ajuta la eliminarea transpirației (și la menținerea mirosului la distanță) oferindu-vă în același timp compresia și mișcărea de care aveți nevoie atunci cand faceti exercitii de fitness.

Luați în considerare vremea atunci când alegeți colanti fitness pentru femei, mai ales dacă vă antrenați în aer liber. Întotdeauna alegeți articole din materiale care elimină umezeala pentru a vă ajuta să scoateți transpirația de pe piele pentru a vă menține răcoroasa (în timpul verii) și calda (la temperaturi mai scăzute). Purtarea colantilor de fitness din poliester în timpul verii oferă, de asemenea, o protecție suplimentară împotriva razelor ultraviolete puternice ale soarelui. Un material mai respirabil și mai ușor este o alegere bună pentru majoritatea activităților. Optează pentru un strat de bază din polipropilenă care elimină umezeala pentru a elimina transpirația. De asemenea, luați în considerare adăugarea unui strat din lână pentru o căldură suplimentară în acele luni mai reci.

„Încercați” înainte de a cumpăra

Calitatea variază de la o marcă la alta, de aceea este important să „încercați” mai întâi o varietate de colanti de fitness pentru femei, înainte de a face o alegere. Căutați recenzii care să ofere informații despre mărime și potrivire. De asemenea, căutați recenzii ale cumpărătorilor despre calitatea materialului: țesătura este groasă sau transparentă când vă ghemuiți și vă aplecați? Colantii sunt confectionati bine cu cusături de calitate? Sunt durabili si rezistenti la spalarile frecvente? Alegeți și un magazin cu o politică de returnare garantată înainte de a cumpăra, chiar dacă recenziile sunt în mare parte pozitive. Și nu uitați să vă distrați! Colantii de fitness sunt acolo pentru a te ajuta să performezi, dar te pot ajuta să-ți arăți și personalitatea. Nu vă fie teamă să experimentați diferite stiluri și opțiuni – la urma urmei, antrenamentele dvs. ar trebui să fie distractive!