Manichiura cu ojă semipermanentă asigură pe timpul verii o serie completă de beneficii care depășesc avantajele unghiilor cu gel și aruncă într-un con de umbră oja clasică. Dacă te pregătești de concediu către o destinație toridă și nu te-ai hotărât ce manichiură să aplici, atunci ia în considerare sugestiile experților în privința ojei semipermanente.

Călătorești într-o zonă cu mult soare și dorești manichiura perfectă care să completeze outfit-ul estival?

Vacanța înseamnă distracție, plimbări, călătorii și relaxare. Astfel, apare întrebarea: ‘’Ai timp să întreții manichiura cu gel, ori să aplici oja clasică o dată la 2-3 zile?’’. În plus, dacă mergi în vacanță cu familia și ai copii, vei avea un program atât de plin încât, repararea unghiilor ciobite va fi ultima ta problemă. Grație tehnologiilor moderne a fost creată oja semipermanentă pentru orice femeie care își dorește să aibă o manichiură rezistentă cu durată de până la 2-3 săptămâni.

Află care sunt motivele pentru care manichiura semipermanentă este cea mai indicată în sezonul cald.

· Look natural

Chiar dacă pleci în concediu, tot e bine să acorzi atenție sporită manichiurii tale. Dacă ai în plan să renunți la unghiile lungi pe durata vacanței, atunci optează pentru oja semipermanentă. Aceasta arată genial chiar și pe unghiile scurte, iar paleta cromatică diversă și pigmentată te ajută să creezi manichiuri discrete, confortabile și rezistente la apă și căldură.

· Timp liber suplimentar

Manichiura semipermanentă se usucă în 2 minute și se menține ca nouă până la 2-3 săptămâni. În acest caz, nu e nevoie să revii cu retușuri, ceea ce implică mai mult timp pentru relaxare.

· Riscuri scăzute pentru sănătatea unghiei

Stratul ojelor semipermanente este mult mai subțire decât gelul, ceea ce simplifică tehnica de îndepărtare în primul caz. Așa, reușești să te bucuri de unghii sănătoase și poți aplica imediat o ojă nouă fără să aștepți ca unghiile să se recupereze după vechea manichiură. De exemplu, poți să aplici o culoare adecvată ținutelor de vacanță, pe care să o schimbi cu una elegantă de îndată ce revii la muncă.

· Întreținere ușoară

Manichiura semipermanentă oferă confort maxim pentru că nu implică proceduri speciale de întreținere. Experții recomandă folosirea uleiului de cuticule și o cremă de hidratare a mâinilor în special după ce ai stat mult în mare sau piscină. În acest fel, te protejezi de senzația cuticulelor iritate, a pielii uscate și de eventuale deteriorări ale ojei.

Pont: dacă tu consideri că manichiura cu gel te reprezintă mai bine, atunci utilizează polygelul și asigură-le unghiilor tale nivelul optim de rezistență anti-rupere.

Urmează să pleci în vacanță și a venit momentul să îți personalizezi manichiura? Intră pe evoqe.ro și selectează produsele cosmetice și kit-urile necesare pentru realizarea manichiurii ideale în ton cu vacanța!

Sursa foto: Freepik