eMAG isi continua expansiunea internationala prin diversificarea canalelor sale de vanzare si deschide primul showroom din Bulgaria, Sofia, dupa ce compania a deschis primul sau showroom in afara Romaniei in Ungaria in urma cu trei luni. Compania intentioneaza sa deschida inca trei showroom-uri in prima parte a anului viitor.

Situat in Serdika Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale din capitala Bulgariei, noul showroom permite eMAG.bg sa extinda serviciile oferite clientilor. Consumatorii bulgari au acum posibilitatea de a face cumparaturi direct din showroom, pot comanda online cu livrare gratuita si preluare in aceeasi zi in showroom sau pot beneficia de returnare gratuita instantanee.

Interesul crescand al vanzatorilor romani de a-si duce produsele pe alte piete este, de asemenea, cheia expansiunii internationale a companiei: doar in Bulgaria exista in prezent peste 400 de comercianti romani care utilizeaza platforma eMAG Marketplace in continua expansiune datorita usurintei si vitezei pe care o au se poate inregistra pe. eMAG faciliteaza accesul vanzatorilor romani pe alte piete prin servicii de traducere a continutului, dar si asistenta in listarea produselor.

Clientii au acces in noul showroom la cele mai noi produse din categoria electro-IT, dar si la un magazin Apple gazduit de magazin, primul din Bulgaria. In acelasi timp, showroom-ul beneficiaza de consultanti instruiti si furnizori de servicii autorizati. In prezent, eMAG are 15 showroom-uri in Romania si trei in strainatate.

„In Bulgaria, observam o crestere a comertului cu amanuntul online care ne-a determinat sa investim in dezvoltarea de noi servicii menite sa le oferim clientilor nostri o experienta mult mai buna, consolidand in acelasi timp pozitia noastra buna pe piata locala”, a spus Andrei Popescu, eMAG Bulgaria Country Manager.

eMAG este prezenta in Bulgaria din 2012 si numara 200 de angajati.