O mulțime de alegeri intră în crearea unei case frumoase, dar există câteva sfaturi și trucuri care vă pot ajuta să profitați la maximum de fiecare cameră din casa dvs. O mică culoare, o mică textura și un pic de personalitate poate face o diferenta atat de mare în casa ta. Iată câteva dintre ideile noastre preferate pentru a transforma un spațiu simplu intr-unul extraordinar de frumos.

Concentrați-vă pe culoare

Deși suntem fani mari de camere neutre și albe, există ceva deosebit intr-o culoare îndrăzneață, care face ca o cameră să arate primitor si plina de caldura. Pentru calm si confort, alegeti intotdeauna culori neutre si calde. Nuantele vibrante sunt frumoase dar trebuie adaugate ca o pata de culoare. De exemplu, cumparati cateva perne de culori aprinse de pe https://1001case.ro/ pentru canapea sau pat. Alegeti un tablou cu o rama colorata sa niste draperii in culori vesele. Insa, nu faceti mai mult de atat pentru ca riscati sa aveti o casa mult prea incarcata. Prea multe culori te vor obosi si te vor face sa te simti anxios.

Utilizați oglinzi

Decorarea cu oglinzi este o modalitate ușoară și frumoasă de a face ca orice cameră să se simtă mai mare si mai primitoare. Așezați o oglindă mare in partea opusa ferestrei astfel încât să poate reflecta lumina, atât naturală, cât și artificială și permiteți camerei să pară mai mare.

Adăugați accesorii în fiecare cameră

Una dintre cele mai ușoare căi de a adăuga frumusețe casei dvs. este de a experimenta cu accesorii și obiecte de design. Când decorați cu accesorii, luați în considerare umplerea spațiului gol în moduri intenționate – alegeti obiectele pe care le iubiți și care vă aduc bucurie.

Aduceti plante si flori in locuinta dvs.

Adresați-vă unui designer interior și vă va spune că una dintre cele mai ușoare modalități de înfrumusețare a unei camere este de a adăuga verdeață sau flori. Plantele in ghiveci sunt absolut superbe si nu ar trebui sa lipseasca din nici o locuinta. Acestea te inveselesc si creeaza o atmosfera calduroasa in orice locuinta. Asadar, opteaza cu incredere pentru ele si nu uita nici de flori. Alte sfaturi utile despre renovarea locuintei gasesti si pe la-familia.ro.

Îmbrățișați lumina naturală

Lumina naturală este de dorit pentru un motiv: face ca fiecare cameră să se simtă calma si primitoare. Indiferent dacă sunteți suficient de norocoși să aveți o abundență de lumină naturală sau trebuie să lucrați cu expuneri mai puțin decât ideale, nu vă neglijați niciodată ferestrele. Găsirea perdelelor potrivite sau a nuanțelor pentru camera dvs. poate transforma aspectul și o sa simțiți instantaneu acest lucru.

Nu vă fie frică să experimentați

Fiecare casă frumoasă are un lucru în comun: creativitate. Oricine poate umple o casă cu mobilier de showroom, dar pentru un spațiu cu adevărat superb, este important să vă lăsați imaginația sa se desfasoare. Experimentati cu culori, obiecte, mobilier, si faceti locuinta dvs. un loc in care sa va simtiti minunat. Casa dvs. trebuie sa fie locul in care va gasiti linistea dupa o zi agitata si stresanta. Afla care sunt tendintele in materie de amenajari de pe cancan.ro.