Vesti triste pentru fanii formatiei britanice Take That! Dupa 24 de ani de cariera in formula care l-a consacrat, Jason Orange a decis sa renunte la a mai face parte din proiectul Take That.

Artistul britanic, care a fost membru permanent al grupului Take That inca din anul 1990, si-a anuntat plecarea prin intermediul unui comunicat de presa in cadrul caruia le explica fanilor ce motive a avut in a lua aceasta decizie.

”Vreau sa incep prin a va spune cat de mandru sunt de ceea ce am facut si am obtinut impreuna in toti acesti ani. Oricum, in cadrul unei intalniri de acum o saptamana le-am spus lui Mark, Gary si Howard ca nu vreau sa ma mai implic in inregistrarea si promovarea unui nou album. Mi-am petrecut cei mai frumosi ani din viata mea cu Take That si vreau sa le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in aceasta calatorie, inclusiv colegilor mei de formatie, care imi sunt ca niste frati. In mod special, cele mai mari multumiri ale mele se indreapta catre frumosii si loialii nostri fani, fara de care aceste lucruri nu s-ar fi putut intampla. Va multumesc”.

”La finalul turneului ”The Progress Tour” am inceput sa ma intreb daca mai este momentul ca eu sa continui sau nu cu Take That. La inceputul acestui an, cu acordul si binecuvantarea mea, baietii au inceput sa compuna piese pentru un nou album. Nu a existat niciun moment de tensiune intre noi, aceasta fiind o decizie care imi apartine, aceea de a nu mai continua ca parte a acestui proiect. Stiu cat de mult adora Mark, Gary si Howard sa faca muzica si ei stiu ca au tot suportul si incurajarile mele in a continua cu ceea ce urmeaza a fi un nou capitol pentru Take That,” marturiseste Jason Orange in comunicat.

Gary Barlow, Mark Owen si Howard Donald, actualii membrii ai formatiei Take That, nu au intarziat in a-si exprima tristetea in privinta plecarii lui Jason Orange.

”Este o zi trista pentru noi. Plecare lui Jason este o mare pierdere pentru noi din punct de vedere profesional si imensa din punct de vedere personal. Am devenit alertati de rezervarea lui Jason in urma cu cativa ani, dar noi am sperat ca, oferind timpul si spatiul dorit, va incepe sa se simta mai bine. Din pacate, nu a fost asa cum ne-a dorit, insa trebuie sa acceptam si sa ii respectam dorinta despre care stim ca nu a fost una usoara. Energia si credinta lui Jason in ceea ce aceasta formatie a obtinut au ca rezultate nivelul la care ne aflam in ziua de azi si ii vom fi mereu recunoscatori pentru entuziasmul, dedicatia si inspiratia din toti acesti ani”.

Momentan, membrii Take That lucreaza la cel de-al 7-lea album al formatiei, ce se asteapta sa fie lansat in decursul anului 2015. Acesta va fi primul disc fara participarea lui Jason Orange si al treilea fara participarea lui Robbie Williams care, in 2010, s-a reunit cu colegii sai pentru a lansa albumul ”Progress”.

Alaturi de Take That, Jason Orange a lansat 6 albume de studio ce s-au bucurat de un foarte mare succes in intreaga lume, hitul ”Rule The World” trecand recent de pragul de 1 milion de unitati vandute in UK. ”Take That & Party”(1992), ”Everything Changes”(1993), ”Nobody Else”(1995), ”Beautiful World”(2006), ”The Circus”(2008) si ”Progress”(2010) au adus formatiei britanice numeroase premii in palmares si s-au vandut in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume.