De cele mai multe ori oamenii vorbesc despre cele mai bogate personalitati ale lumii si in astfel de discutii vei gasi intotdeauna nume precum marele Bill Gates, Warren Buffet si alte nume populare, dar te gandesti vreodata la cele mai bogate femei din aceasta lume. Majoritatea oamenilor nu au idee corect despre asta.

Daca vrei sa afli despre topul celor mai bogate 10 femei din lume, atunci acest articol iti este de mare ajutor. In acest articol, vom discuta despre cele mai bogate zece femei si sursele lor de venit cu alte detalii interesante despre ele. Asa ca citeste pana la sfarsit pentru a obtine informatii detaliate despre ei. Deci, sa incepem fara sa pierdem timpul.

Top 10 cele mai bogate femei din lume

10. Gina Rinehart

Cu o valoare de 14,1 miliarde de dolari SUA, Gina Rinehart ocupa locul 10 in lista celor mai bogate si de succes femei . Ea este cunoscuta ca presedintele Hancock Prospecting, care este o companie minerala privata. Aceasta companie a fost fondata de tatal ei, care este Lang Hancock . S-a nascut pe 9 februarie 1954 in Perth, Australia. Este o doamna inteligenta si stie sa gestioneze afacerile intr-un mod eficient.

9. Yang Huiyan

Yang Huiyan este un alt nume popular, cunoscut si ca cele mai bogate femei din lume. Yang se afla pe locul 9 in lista noastra. Potrivit cercetarii si raportului actual, ea are aproape 14,4 miliarde de dolari si principala ei sursa de venit este Country Garden Holdings. De asemenea, este cunoscuta drept cea mai bogata femeie din Asia. Ea si-a terminat absolvirea la Universitatea de Stat din Ohio. Ea este fiica lui Yang Guoqiang, care este proprietarul lui Yang Guoqiang.  

8. Charlene De Carvalho Heineken

Cu 15 miliarde de dolari americani, Charlene De Carvalho, ea intra in lista noastra care sunt cele mai bogate femei in 2017 . S-a nascut pe 30 iunie 1954 in Amsterdam, Olanda. Ea si-a luat diploma de la Universitatea din Leiden. Este binecunoscuta ca o femeie de afaceri olandeza populara si detine 25% din cota de afaceri a celui de-al doilea ca marime si cel mai popular producator de bere din lume, cunoscut sub numele de Heineken International. Zi de zi venitul ei creste rapid si este posibil doar datorita procesului ei de investitii adecvat.

7. Abigali Johnson

Abigali Johnson are aproximativ 15,1 miliarde de dolari americani si ocupa locul 7 in lista celor mai bogate femei din lume . S-a nascut pe 19 decembrie 1961 in Statele Unite, Boston. Este o femeie de afaceri faimoasa din America. Ea este directorul executiv al unei firme de investitii din SUA. Fidelitatea si investitiile sunt doua cele mai importante surse de venit ale acestei celebre femei de afaceri. Este foarte inteligenta si inteligenta si isi investeste intotdeauna banii intr-un mod eficient, astfel incat sa poata castiga mai bine si sa obtina un profit suficient.

6. Laurene Powell Jobs

Laurene Powell Jobs se afla pe locul 6 in topul celor mai castigatoare femei din lume. Potrivit raportului, ea are un total de 19,9 miliarde de dolari. Este una dintre personalitatile celebre din domeniul educatiei pentru totdeauna. Ea este fondatoarea marelui Board of College Track. Laurene este mereu interesata de dezvoltarea educationala. Ea este sotia marelui Steven P. Jobs. Ea detine aproximativ 140 de milioane de dolari in actiunile celebrei companiei Walt Disney.

5. Susanne Klatten

Susanne Klatten este cunoscuta drept una dintre cele mai bogate femei din lume.  Potrivit raportului, ea are in jur de 22,2 miliarde de dolari americani, ceea ce ii aduce numele pe locul 5 pe lista noastra. S-a nascut pe 28 aprilie 1962 in Germania. Celebrul industrias german Herbert Quandt este tatal lui Susanne Klatten, iar mama ei Johanna Quandt este, de asemenea, o intreprinzatoare renumita. Susanne detine aproape 50,1% din pachetul de actiuni al renumitei companii de productie chimica Altana. Ea castiga, de asemenea, sume bune de la BMW Company, care este cunoscuta ca una dintre cele mai importante companii de productie de masini din aceasta lume.  

4. Jacqueline Mars

Cu aproape 27,6 miliarde de dolari SUA, Jacqueline Mars se afla pe locul 4 al celor mai bogate femei de astazi. Acum ea este proprietarul popularului Mars Inc. si aceasta companie era proprietatea tatalui ei. De asemenea, se afla pe lista celor mai bogate personalitati din America. Jacqueline este, de asemenea, foarte populara ca mostenitoare, investitor financiar si filantrop din America. Este foarte inteligenta si isi investeste intotdeauna banii in profitul afacerii sale.  

3. Maria Franca Fissolo

Maria Franca este una dintre cele mai bogate femei care se situeaza pe locul 3 in topul celor mai bogate femei pentru totdeauna. Potrivit celui mai recent record, ea are in jur de 29 de miliarde de dolari. Este bine cunoscuta ca proprietara celei de-a doua companii de cofetarie ca marime din Europa, cunoscuta sub numele de Ferrero Spa. Aceasta companie a fost detinuta de sotul ei, dar dupa moartea sotului sau, acum intreaga afacere este sub ea. Este foarte inteligenta si se ocupa de toata afacerea cu succes pana acum.

2. Alice Walton

Alice Walton ocupa locul doi in Lista femeilor miliardare . Ea are aproape 38 de miliarde de dolari, conform recentei actualizari. S-a nascut pe 7 octombrie 1949. Sora ei Christy Walton este, de asemenea, o doamna bogata in lume. Alice este proprietara magazinelor Wal-mart din America. Este o doamna talentata si are cunostinte vaste in domeniul economiei si sectorului financiar. Ea este, de asemenea, obtinuta si onoarea Arkansas Aviation Hallo.

1. Liliane Bettencourt

Cu aproximativ 44,9 miliarde de dolari, Liliane Bettencourt se afla pe primul loc in lista celor mai bogate femei din lume. S-a nascut pe 21 octombrie 1922 in Franta si este cunoscuta drept cel mai mare actionar al marcii L’Oreal. In 1950 s-a casatorit cu celebrul politician al Frantei, cunoscut sub numele de Andre Bettencourt. Tatal ei, Eugene Schueller, este fondatorul companiei de cosmetice L’Oreal.