Scandalul dintre Lora si Doinita Oancea i-a amploare! Dupa ce in urma cu cateva zile Doinita a da dat cartile pe fata, dupa o perioada de tacere, cu privire la relatia cu Lora si fostul iubit, Ionut Ghenu. Lora s-a simtit deranjata de cele afirmate de fosta prietena si a iesit la atac.

Doinita Oancea, femeia cu care vedeta a legat o prietenie in perioada in care era iubita lui Ionut Ghenu, a judecat-o pe cantareata.

„Eu vorbesc daca sunt cautata. In situatia data nu cred ca e cazul sa o caut eu. Am mai discutat acum ceva vreme, nu conteaza cand. La evenimentul respectiv, ea trecea pe langa mine. Nu stiu daca m-a vazut sau nu. M-am uitat dupa ea, dar nu ne-am gasit. Nu suntem certate. Nu a vrut niciuna sa ne certam. Eu nu am vrut, probabil nici ea. Eu consider ca am fost prietene. Mi s-a parut dubios ca acum brusc cineva zice ca noi nu eram prietene. Poate nu eram cele mai bune prietene, nu stateam noaptea la ea, nu ne povesteam totul, dar ne intalneam, prin prisma relatiei iubitului meu cu sotul ei. Fostul meu iubit petrecea mai mult cu Lora decat cu mine. Ionut nu si-a schimbat comportamentul fata de mine. Nu aveam semne de intrebare in ceea ce il priveste pe el. Nu stiu daca am avut semne de intrebare asupra ei. Lucrurile mi s-au parut cam… Nu am inteles anumite declaratii facute de ea, precum cea in care a spus ca: ‘daca mai aveati putina rabdare, poate intre mine si Ionut se intamplau anumite lucruri’”, a spus Doinita la o emisiune TV, afirmatii ce au deranjat-o foarte tare pe Lora.

Reactia Doinitei Oancea i-a lasat un gust amar Lorei. „Am facut o alegere buna sa pierd legatura cu anumite persoane. Mi s-au confirmat banuieli azi nopate. Era liniste, nimeni nu a atacat-o. Ea face parte din trecutul meu si al omului cu care lucrez. Mi se pare anormal sa ma traga la raspundere pentru ce spun in prezent la nervi, fiind in postura de fosta care numara zilele. Sunt dezamagita, suparata, ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca a facut curat in viata mea”, a declarat, pentru spynews.ro, Lora.

Fratele Lorei sare in apararea cantaretei!

Vlad Petrescu a  postat pe contul de socializare un mesaj in care sustine ca Doinita Oancea nu a trecut peste despartirea de Ionut Ghenu, motiv pentru care loveste in Lora.

„Ma doare sa vad cum oamenii care imi dadeau sfaturi de viata si care incercau sa ma invete cum sa fiu puternic si demn, fac exact opusul, se injosesc la televizor, punand paie pe foc intr-un scandal imaginar. Dragoste cu forta nu se poate, iar cersind mila, numarand zilele, orele, minutele de la despartire, lovind in amintiri frumoase doar pentru ca e greu sa accepti realitatea, nu face altceva decat sa arate cat de slab si plin de frustrari si ura e un om.

Privesc lacrimile surioarei mele si imi dau seama ca pe langa suferinta ei, e obligata sa care si suferinta altora. Cica isi cladeste fericirea pe nefericirea mea. Care fericire? Eu vad o femeie care munceste non-stop pentru familia ei, prieteni, vise si e obosita, trista, dezamagita. Pacat”, a scris Vlad Petrescu, fratele Lorei, pe contul sau de socializare.

Lora i-a dat si ea o replica Doinitei Oancea, tot pe contul de socializare. „Eu nu am facut nimic. Absolut nimic. Sunt lovita pe nedrept, din gelozii si din lipsa unora de a-si asuma faptul ca niste greseli i-au costat relatia. Eu nu am lovit. Toata lumea a spus clar ca nu exista o altfel de relatie si totusi gelozia a iesit intr-un final la suprafata. E trist si gresit sa dai in mine cand te doare si nu vrei sa-ti asumi motivele pentru care oamenii au ales sa stea departe de tine. Din vara. E nedrept. Eu am sa am grija pe viitor la oamenii pe care ii las prin preajma mea. Mi se pare anormal sa-mi ceara trecutul vreo explicatie, cand trecutul m-a ranit”, a scris Lora.